Zawsze gadałem ze polift jest lekko szerszy z tylu to nikt mi nie wierzył.
U mnie było tak:
18x8 et 32 225/40/18
Zawsze gadałem ze polift jest lekko szerszy z tylu to nikt mi nie wierzył.
U mnie było tak:
18x8 et 32 225/40/18
Witam mam na zamianę felgi 17 3 sztuki z kompletu i jedną inną z 2 przednimi oponami letnimi w stanie bardzo dobrym,
zamienię na 4 inne - 16calowe lub 15 calowe też aluski z letnimi oponami.
Jeżeli ktoś zainteresowany proszę o kontakt.
pzdr
Witki opadają.
GTA jest szersza o jakieś 15mm. Błotników tak łatwo nie wymienisz. A felgi byś pokazał...
eeeee tam drifter nie ma co pokazywac na razie...przynajmniej do czasu jak nie ogarne tych nadkoli w jakis sposob :)
Ja tam się z tym zawsze zgadzałem ;) widziałem nie raz że 147 FL mają jakoś wygodniej.. ale może nie jest to kwestia szerokości a kąta pod jakim jest ugięte nadkole.. 147 przed FL jest taka obła wszędzie.. a FL ma tylny zderzak wiadomo jaki, troszkę więcej kanciastych linii i wydaję mi się że błotnik jest do niego dopasowany.. stąd te pare mm więcej.. Bo przyglądałem się że Toory 18" z 225/40/18 ET32 i 8J w po lifcie siedzą równie dobrze co w GT.. a w przed lifcie jednak tych paru mm brakuje do pełni szczęścia.. wypadałoby węższą oponę założyć ale wtedy tracimy komfort już do zera..
Prawda wymiana błotników to lipa.. nie polecam.. ale raz na zawsze można by zrobić sobie poszerzenie o 1,5cm na stronę :) takie powinny być fabrycznie nadkola w każdej 147..
Witam.
Zakładał ktoś 19-tki do 156? I co ważniejsze czy ktoś poruszał się po naszych polskich drogach? :P
Ewentualnie jaki miał rozmiar opon... mnie chodzą takie po głowie 225/35/19...