Jak zwykle w Krk zmarł temat siłą rozpędu :D
Printable View
Jak zwykle w Krk zmarł temat siłą rozpędu :D
Cóż, ja odnośnie hamowni mam podobne zdanie jak LIGAR, po co hamować w warunkach, które dadzą wynik nieadekwatny do rzeczywistości? Jak coś robić to porządnie, takie moje zdanie. BTW, ktoś się wybiera w najbliższą środę pomarznąć na parkingu? ;)
Panowie mam pytanie odnośnie stacji benzynowej przy Bonarce ? Czy ktoś z Was tam tankuje ? Ja jeżdżę do Krk co 2 tygodnie na zjazdy na AGH-u, widziałem ze cena PB95 bardzo atrakcyjna :) Czy paliwo w miarę dobre ? Czy nie "chrzczone" ? Chce przy najbliższym zjeździe zatankować własnie tam moja Alfetke :) Pozdrawiam i do zobaczenia na drogach Krk :)
Ja bym nie polecił Arge, bo właśnie ta stacja tam jest. Jeśli już to szukaj ORLEN, SHELL, LOTOS. Tankuje praktycznie zawsze na orlenie i nie mam problemu. Jeśli nie jest mi po drodze to mam shella i lotosa ;)
Dokladnie chodzi o stacje paliw Auchan :)
Wysłane z mojego XT890 za pomocą Tapatalk 2
Auchan sprzedaje paliwo z orlenu. Tego paliwa się sprzedaje cysterny tygodniowo. Nie widać nigdzie nagłówków o "niskiej jakości paliwa w na tych stacjach"
ja polecam shella koło kauflanda na prądnickiej. Bardzo niskie ceny mają. Obok jest Orlen i dość mocno konkurują.
A ja polecam oszczędności 4.2 zł / litr ;) Pewna jakość, świeży towar :)
a gdzie tak jest? ;)