W rewanżu też Ci coś odkręcę z auta hahahahah. W środę też tradycyjnie czy nie ?
Printable View
W rewanżu też Ci coś odkręcę z auta hahahahah. W środę też tradycyjnie czy nie ?
Tutaj chyba wiecej osób zaglada ;)
Czy ma ktoś we Wrocławiu lub w niedalekich okolicach autko z silnikiem 1.9 jts lub 2.2 jts?
Pozdrawiam
Damian
Mam przy sobie magiczne urządzenie do mierzenia ciśnienia sprężania. Dotyczy tylko benzyn. Jak ktoś chce sprawdzić i potem zamartwiać sie nocami dlaczego jeden cylinder jest 2 bary niżej od reszty to w srode pod mostem mogę potestować. Jedyny warunek to posiadanie klucza do świec i czegoś do odkręcenia cewek.
Pijesz do mnie o te dwa bary mniej? [emoji12] EDHEL Asia miała prośbę w tej kwestii ale pytanie czy się wyrobi?
Hahahaha mam nadzieje sie wyrobic [emoji14] wszak umowilam sie po drodze z kolega [emoji38]
Co do sprawdzania to ja mam tylko zestaw srubokretow z biedronki [emoji14] i jedna jakas grzechotke [emoji14]
Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
No to będzie wesoło. Mi jak Szolders sprawdzał sprężanie w cylindrach prawie sikałem w gacie... Ze stresu... Asia TRZYMAM KCIUKI ZA JAK NAJLEPSZY WYNIK. Mi na 4 cylindrze wykazało 10 z 13 barów [emoji85] [emoji86] [emoji87]
No to może i ja się doczołgam, skoro takie towarzystwo się zbiera? ;) W jaki dzień?
Nooo byłoby dwóch gości z opolskiego :D
Ooooo może mnie poholujesz :lol: