Ja zawsze chętny. Czorny z tego co z nim dzisiaj rozmawiałem rowniez
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Ja zawsze chętny. Czorny z tego co z nim dzisiaj rozmawiałem rowniez
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Tak poszlo. Mam teraz cos na przeczekanie. W nast roku moze zamienie na 159 w kombi i dieslu. Szkoda mi bylo oddawac to auto, ale trudno sie mowi. Musialbym zabulic za duzo za tax, bo od jakiegos czasu nie placilem;) Pozmieniali te przepisy i dupa.
Wrzucam fotki tego za co sie zamienilem. Wyposazenie full, grzane siedzenia z pamiecia, full skora, navi, dzwiek caabase, panoramiczny dach, diesel, automat itd nie chce mi sie pisac;) za duzo tego.
Załącznik 115644Załącznik 115645Załącznik 115646Załącznik 115647Załącznik 115648Załącznik 115649Załącznik 115650
Oczywiscie auto jest do roboty ale nic szczegolnego. Wczoraj po zakupie zdarzylem zrobic pompe wspomagania i pasek. Musze kupic jeszcze nowa maske bo ta dziwnie wyglada. Srodek standardowo, jak to po Irolu, syf kila i mogila wiec jutro bede to czyscil. Olej do wymiany, wydech do roboty ( uszczelka pod kolektorem jest walnieta najprawdopodobniej bo smierdzi spalinami i rzuca autem ) Lapa silnika i inne mniejsze rzeczy. Nic szczegolnego generalnie. Ceny czesci sa smieszne w porownaniu z Alfa wiec nie bedzie problemu. Szroty maja tego pelno w IE hehe. Wczoraj na szybko o 16 udalo mi sie kupic jeszcze nawet pompe i pasek od reki:P wiec jestem zadowolony.
aaaa no i skory sa oczywiscie SZARE ! sa tak ujebane ze na zdjeciu wygladaja jak bezowe! Ale to samo mialem w 166 ;) juz mam opracowana metode czyszczenia wiec 2 dni roboty i bedzie jak nowa.
Hehe na.jedno wychodzi ;) Swoja droga to ostatnio u mnie w Rush stal na lawecie nowy Jag Xj ministra zdrowia Irlandii, ktory mieszka w Rush:) Nie zebym sie cieszyl ale moja Alfa nigdy na lawecie nie jechala ;)
Ps. Artur nie denerwuj sie hehe :)
Ja juz nad renowka pracuje, jutro robie wydech, w pon lapy silnika i olej. Pozniej zajme sie reszta.
Acha, wykupilem juz AA membership hehe, na wszelki wypadek. Jak bedziecie robic spotkanie to wpadne pogadac pod warunkiem ze nikt nie bedzie mnie probowal rozjechac;)
Sent from my C6603 using Tapatalk 4
ja sie mam denerwowac?:P przynajmniej auto doprowadzilem do ladu ;) dobrze ze stalo sie to w drodze do Polnocnej a nie do Polski ;) nie wiem czy gratulowac...czy co :P
Spoko :) moja sie tez rozkraczyla, dobrze ze 2km od domu to pozczylem wiadro wody od kolesia z domu i jakos dojechalem;) Inaczej bez lawety by sie nie obylo.
Samochod ladny, cos innego niz Alfa, zuplenie innego. Jest lzejszy, troche mniejszy, bardziej zwrotny, cos w stylu 156/159. Oczywscie stylistyka auta na zewnatrz i wewnatrz jest bardziej zorientowana na praktycznosc. Wrazen wizualnych tutaj raczej nie doswiadczymy. Nie oszukujmy sie, wolalbym 159 ale nie zaluje zamiany.
Co sie chopaki nie odzywacie ? Ja smigam swoja Renia, ale mam kaca troche;) Jak patrze na swoja 166 to mi sie lezka w oku kreci. Moze gdybym nie robil tego samochodu sam przez tyle czasu....oby nie trafil na zlom:(
Wymylem dzis Lagune, wczoraj poczyscilem troche srodek, staram sie do niej przekonac. Pod wzgledem komfortu jest to napewno fajne autko. Ceny czesci smieszne, ludzie na forum Renault Laguna ;) no coz;)
Zostalem juz prawie zbanowany hehe, moj temat zostanie usuniety, a chcialem sie tylko przywitac.
Załącznik 116311Załącznik 116312
jezdzilem ( a znaczy sie bylem wozony) laguna 06 ;) jakos jakosc skor i trzeszczace plastiki z konsoli mi nie przypadly do gustu ;)
na forum trzeba bylo....pisac...w jezyku milosci ;)takiej miedzy panami ;) to moze nie wywaliliby :P
zartuje oczywiscie co do tego drugiego ;)
- - - Updated - - -
jakie wycieraczki polecacie? ;) mam juz dosc boscha....
Kup wycieraczki bosha bezprzegubowe? ja nie mialem z nimi problemu. Mialem tez Tescowe bezprzegubowe i dawaly rade :) W haldfordsie jest duzy wybor roznych producentow i nie jest drogo. Po bosha najlepiej do motorfactors, chyba taniej maja.
A co ci sie dzieje ze nie jestes zadowolony?
Jakosc skor nie jest moze tak dobra jak Alfie ale tragedii nie ma, widzialem gorsze np w bmw ;) Plastiki lekko lataja ale da sie zyc. Najgorzszy jest brak wytlumienia podlogi jak w 166. Ale w srodku glosno nie jest. Osobiscie wolabym Vel Satis ale moja zona nie chce sie zgodzic :( mowi ze ochydne auto.
Sent from my C6603 using Tapatalk 4