pozdrawiam kierownika zielonej 164 :)))) która jak zawsze "podpuszcza " mnie do szybkiej jazdy-wieczorkiem koło celwiskozy w jg.Kasza tY JEDNAK LUBISZ ZAP...LAĆ!!!
Printable View
pozdrawiam kierownika zielonej 164 :)))) która jak zawsze "podpuszcza " mnie do szybkiej jazdy-wieczorkiem koło celwiskozy w jg.Kasza tY JEDNAK LUBISZ ZAP...LAĆ!!!
ja jechalem tylko z tylu
Pozdrowienia dla SHEMAGONISH :)
Mrugałem i mrugałem Ci wczoraj z jasnego Stilo DSW na Wrocławskiej w Ząbkowicach (odmachane :D)
Pozdrowienia dla właściciela granatowej 156 SW z ramkami i rejestracją z Wałbrzycha widzianego dziś na parkingu w Krzeszowie około 12:30
Dzisiaj widzialem 156 w kolorze Rosso Proteo na ramkach i na nieoryginalnych kołpakach - trasa Polkowice-Lubin , skręcała w lewo na światłach.
A druga to czerwona 147 na numerach DJA jadąca w stronę Jawora (widziana na wysokości stacji benzynowej).
Nie machałem ani nie mrugałem światłami bo jechałem BMW, ale pozdrawiam :D
Po raz kolejny mrugałem Koledze SHEMAGONISH ze Stilo :) Tym razem na trasie Z-ce - Wrocław :)
Czyja 147 stoi czasem przy Traugutta we Wrocławiu (albo w jakiejś bocznej) ?
Czarna, z ramkami, ładne szprychy, tablice SZ...
Pozdrowienia dla czerwonej 147 DZL mijanej po 8 na trasie Lwówek Złotoryja. Były łapki w górze
Czyja ladna czarna 147 DDZ stala dzisiaj po poludniu pod hala 100lecia ? MIala rameczki. Cyknalem fotke ;)
Pozdrawiam :)