Witam witam, również pozdrawiam serdecznie ! Jak piszesz łapki były :)
- - - Updated - - -
Buhahaahah .... ciekawie to określiłeś... ale zgadza się, to byłem Ja. Pozdrawiam również !
Printable View
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej, oramkowanej 156 2.0 TS :) Były łapki na Legnickiej koło 21
Pozdrowienia dla wszystkich Alf stojacych w rejonach dubois-pomorska. Przeniosłem sie do Wrocka i jestem pod wrazeniem ilosci Alf na ulicach:)
Pozdrowienia dla Pani widzianej dzisiaj na parkingu "Edukacji" na ulicy Krakowskiej we Wrocławiu ;)
wczoraj w drodze na Klodzko mijałem sie z ciemną 156 na ramkach DKL*** jechałem szarą 156 na niemieckich tablicach :) także wczoraj w drodze powrotnej widziana ciemna 156 bez ramek DL*** na grafitowych felgach tuż przed Kowarami(stała na parkingu) właściciel podziwiał widoki górskie :) i podejrzewam że to auto należało do Teddy 84 :) pozdrawiam
Ja dziś widziałem czarną GTA ok.15.40 - nie pamiętam, jaki nick ma kolega, który był kiedyś pod Milenijnym ^ ^ :)
W każdym razie pozdrawiam ;)
widziany Łysy na parkingu pod ferio :> mówiłem, że lubi tu przyjeżdżać? tu najlepszy parking jest :D
Dzisiaj ok 8:30, ciemne 156 SW alfaholikowe widziane w korku na ul. Mulickiej ;)
Pozdro dla wlasciciela/lki czarnej, oramkowanej 159 (chyba DBL lub Luban DLB?) widzianej wczoraj popoludniu w Boleslawcu na ul. Gdanskiej. Niestety nie machnalem, nie mignalem, nie mam ramek (ST....), bylem po prawie dobie za kolkiem i za pozno ogarnalem sytuacje, ale obiecuje poprawe;)