No to prawda faktycznie, zapomniałem. Ale tragedii nie ma, silnik to dwóch chłopa rękami wyciągnie hehe;)
Sent from my BN NookHD+ using Tapatalk
Printable View
No to prawda faktycznie, zapomniałem. Ale tragedii nie ma, silnik to dwóch chłopa rękami wyciągnie hehe;)
Polifta kupiłeś?
99rok także chyba jeszcze przed?
Co tu taka cisza? ;>
Wczoraj na 17 byłem umówiony na wydupcenie DPF-a i chipsa na 180km do http://www.torquetronix.co.uk/ w srode wyskoczył check z zawalonym DPF-em poraz drugi więc wypaliłem go FES-em i wszystko było ok wczoraj Ewelina pojechała na zakupy ujechała 3 km od domu Alfa straciła moc zupełnie,zapaliłem 5 s i sama gasła holować nie było sensu bo to torque 50mil więc pojechałą lawetą za 100f niestety. Dzisiaj auto ma być gotowe kolo 15 mam nadzieje,że DPF turba nie zabił bo w przeciwnym razie Alfa ma u mnie dożywocie :)
Zawsze się mówi ze dożywocie. Ja GT tez z takim zamiarem zrobiłem ale ja raczej na sprzedaż wystawiam i 159 sport wagon albo jakiś van w crew can't. Familia mi się o psa powiększyła i niestety ani GT ani Rav4 nie ma wystarczającego bagażnika żeby coś włożyć i psa zmieścić.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Alfinka już pod domem turbo troszke dostało po dupce do tego wczoraj wyskoczył jeszcze check (water in fuel) jak już jej sił brakło a próbowałem ją odpalić,ale dzisiaj po wywaleniu DPF-a,wycince EGR-a i chipsie wypluła 190km i 425Nm teraz moge szczerze powiedzieć,że zapierdala!Chłopaki nawet powiedzieli,że kilka Alf już robili i tak zdrowego silnika jak u mnie jeszcze nie było:)
Ile kosztuje u nich chipowanie? Hamowali ci auto przed i po?
Sent from my C6603 using Tapatalk