Pozdrowienia kierownikowi czarnej 147 WPI z blaszkami klubowymi widzianego na wiatraku ..grochowska smignal przy moim radio....zie..godzina 19:45..Czyżby to Warszawa Prawie Istambuł?:)
Printable View
Pozdrowienia kierownikowi czarnej 147 WPI z blaszkami klubowymi widzianego na wiatraku ..grochowska smignal przy moim radio....zie..godzina 19:45..Czyżby to Warszawa Prawie Istambuł?:)
Uciekl dran za szybko; )
Pozdro dla kierowcy Alfy 156 (chyba hehe) SW widzianej dziś na rondzie Waszyngtona w okolicach 15-16 na tablicach WD o ile pamiętam. Ja wykończony siedziałem akurat na przystanku :)
wczoraj na Przęsłach na disco śliczna czarnulka 159 na WZY ;)
Czerwona Brera WWL widziana podczas zatrzymania przez policję na 94km krajowej 17 :)
Kina też byłem na Przęsławicach i widziałem Twoją czerwoniutką ale nie byłem pewien czy to Twoja bo bez klubowych :-( (granatowa 147 na WM ustawiona pare aut dalej :D)
to teraz ja zabiorę głos:
pozdro dla Kierownika granatowej 147-codziennie o poranku ok 7.50 na moscie łazienkowskim -dziś wreszcie odmachane i to z usmiechem! :D
równiez dla 2 Kierownikow-równiez na moscie: czarnej 156 sw i czarnej 156 sedan, którzy zawsze mnie ogladaja,a gdy sie usmiecham i macham,to...uciekają... :D
ogólnie po weekendzie -pozdro dla wszystkich widzianych pomachanych,odmachanych + mrugniętych Belli na trasie Łask-Ciechocinek-Łask :D
Jaktam kuracjuszki w Ciechocinku ? :P