Chłopaki jasne że oflagowani i parkujemy razem, silna ekipa jedzie i czuję że bedziemy sie odznaczali...baaardzooo pozytywnie:)
Może kiedyś w przyszłości Alfacity w Polsce będzie gościło:)...to by była imprezka:)
Flagę już kupuję:)
Pozdrawiam
Printable View
Chłopaki jasne że oflagowani i parkujemy razem, silna ekipa jedzie i czuję że bedziemy sie odznaczali...baaardzooo pozytywnie:)
Może kiedyś w przyszłości Alfacity w Polsce będzie gościło:)...to by była imprezka:)
Flagę już kupuję:)
Pozdrawiam
hehe wygryźć ich nie wygryziemy pewnie bo potrzebowali bysmy dużej reklamy i dobrych miejscówek; ale czy są jeszcze jakieś ogólno europejskie zloty Alf ??
Nie wygryziemy bo oni potrafią współpracowac ze sobą i z dilerami AR a my potrafimy sie kłócic o pietruszke a dilerzy mają nas głęboko.
A na zachodzie np tu: Alfa Meeting - ALARM ! Home
Alfiści z wielkim bólem serca muszę zrezygnować z wyjazdu:(...wczoraj w mojej drugiej Alfince posypał sie silniczek i czeka mnie remont, lub kupno drugiego...
Nie dam rady finansowo sie wyrobić do kwietnia, chyba że jakiś cud:(
M@T dam znać jak z moją rezerwacją, bo byc może odpstąpie ją koledze maciejbydg_87 jak sie zdecyduje pojechać... We wtorek dam znać:(
Pozdrawiam Alfisti
Pisałem na priw do M@T - bo też potrzebowałbym miejsce na rezerwację. Tylko namiar na ten ośrodek by się przydał.
dataglobe.hu - Ez a lap nem található
To jest strona tego pensjonatu i tam jest kontakt.
pozdrawiam
Strona nie bangla
vasmacskapanzio@vivamail.hu
Mail bezpośrednio na recepcje.
Pozdrawiam