Ja nie stety odpadam powiększa mi sie rodzina i musze zrezygnować z większości spotkań. W zeszłym roku było super.
Printable View
Ja nie stety odpadam powiększa mi sie rodzina i musze zrezygnować z większości spotkań. W zeszłym roku było super.
Zostały trzy tygodnie z kawałkiem do terminu planowanego zlotu. Organizujemy się bardziej konkretnie?
Ja będę na pewno + znajomi więc 3 dodatkowe alfy.
Ja bym z chęcią się pojawił;]
Ja jestem chętny moją nową gtv-ką. Tylko nie po dziurach. :)
No w zeszłym roku to był wyścig kto szybciej i więcej dziur zaliczy. Kolumna rozbiła się po chwili dzieląc ludzi między tych to mieli kasę na zawias a tych co oszczędzali auta :sarcastic: Miejscami to był istny tor przeszkód.
Ale i tak wpadnę przejechać się swoim tempem omijając dziury i żeby na miejscu ze wszystkimi się zobaczyć.
Ja też się na pewno pojawię :)
Mam tajne przecieki że może dzisiaj albo jutro temat pojawi się na nowo . Niestety nie można dopasować trasy tak aby nie było w niej dziur . Wprowadziliśmy z flatbeteem parę zmian w trasie i powinno być trochę lepiej niż w zeszłym roku . A na dziurach trzeba trochę zwolnić chyba że jak napisał marek230482 stać kogoś na nowy zawias . A jeśli ktoś chce bez dziur to zapraszam na A4
Po prostu pojadę sobie na końcu żeby mi na zderzaku sapiący kierowcy nie siedzieli :sarcastic:
Ale ścieżki i plener fajny.
Spot na pewno bedzie super. Organizator napewno wezmie pod uwage zesloroczne uwagi i tym razem bedzie jeszcze fajniej :)