Się nabijacie z peugeota - ja prawie kupiłem 406 HDI ;)
Teraz w sumie nie żałuję, ale wtedy był żal jak nie wyszło ;)
Ale za to w 406 dekielki do felg są częściej spotykane na allegro ... a mi wczoraj ukradli na Dębinie z mojego 147 :/
Printable View
Się nabijacie z peugeota - ja prawie kupiłem 406 HDI ;)
Teraz w sumie nie żałuję, ale wtedy był żal jak nie wyszło ;)
Ale za to w 406 dekielki do felg są częściej spotykane na allegro ... a mi wczoraj ukradli na Dębinie z mojego 147 :/
ja sie zastanawiam kiedy mi zawina a mam nietypowe
nie kracz:D
No właśnie nie aż tak ciemna - zaraz za garażami przy Dolnej Wildzie ... Ale jak nawet w centrum bezwstydnie kradną ... a potem się dziwić, że Polacy mają taką opinię jaką mają - w takiej Japonii można zostawić pod biurowcem nie przypięty rower z laptopem na bagażniku na kilka godzin a potem nim odjechać - nadal z laptopem ...
a u nas ani rowera ani lapka ani klutki ;)
niestety... :) co kraj to obyczaj a polske omijaj xd
zostanie spalona guma z opony rowerowej:D polak potrafi:D
Moje dekle od 307 leżą w piwnicy, a zimą Peżo jeździ na gołych stalakach...
Ja, tak dla odmiany, dzisiaj rano widzę zabrudzoną szybę, mówię ptak nasrał, podchodzę bliżej a tu ślina - nosz kur.., co komu przeszkadza stojące auto? I to bezczelnie, kilka razy, jakby sobie zawody urządzili. Cieszę się, że jeszcze mi nic w Alfie nie urwali ale często rano idąc do auta boję się - co mnie dziś zaskoczy?
Poprzednio jak miałem Clio to mi w nocy lusterko urwali, wydech z gum, w dzień pod szkołą listwę śrubokrętem oderwali, zostawiając rysy na lakierze, dekle od felg ukradli, na daną chwilę nie pamiętam ale jeszcze coś tam chyba było, koledze pod szkołą w biały dzień calutki bok auta przerysowali i to tak nie oszczędzając, rysa nie do usunięcia, tylko lakiernik...Zawiść polaczków nie zna granic - ja nie mam, ktoś ma = to mu zniszczę. Taka mentalność.
No, a u nas jeszcze to, do czego byłby przypięty spiłują - na złom przecież się odda :D