Fajny ten SKINK SDH1 ale w sklepach dostepny jest tylko w kolorze bialym... mmm...
Faktycznie ten Easy One touch 2 moze lepiej sie sprawia... :)
Printable View
Fajny ten SKINK SDH1 ale w sklepach dostepny jest tylko w kolorze bialym... mmm...
Faktycznie ten Easy One touch 2 moze lepiej sie sprawia... :)
Ja kupiłem czarny w Empiku.
Kiedy kupiles? Bo w tym momencie to wszedzie (przynajmniej na necie) maja tylko bialy kolor
Strona Empiku twierdzi, że 5 kwietnia 2016 :).
Ja z kolei mam Skink SDH2K i też polecam. Ale widzę, że przyfrajerzyłem bo kupiłem czarny w saturnie za 80z a na stronie Empiku są po 50zl
A ja kupiłem taki za 7,90 z przesyłką na allegro i się wkurzyłem bo po półtora roku mi raczył pęknąć. :P
W koncu zamowilem iOttie Easy One Touch 2 za 59zl. Wyglada solidne :D
ja najpierw używałem oryginalnego uchwytu samsunga za79zł w Media Markt, dobra stabilność, brak dziwnych dźwięków i ładnie wygląda (zamontowany w lewym dolnym rogu szyby)
a teraz też używam uchwytu samsunga, z tym że z ładowarką indukcyjną za chyba 229zł w promocji kupiłem. wygląd identyczny jak ten zwykły, stabilność ta sama. A ładowanie indukcyjne to wynalazek na miarę nagrody Nobla, znacznie poprawiający funkcjonalność telefonu w samochodzie. Brak pałętających się kabli i konieczności podpinania telefonu podczas jazdy do kabla ;)
Dobry gadzet z tym ladowaniem ale chyba za drogo :P
A tak w ogole, niezly OT sie zrobil tu z tymi uchwytami :D Przepraszam bo to ja zaczalem :)
Back on topic, jutro ide po odbior samchodu :)