jestem jestem :) Wieki mnie nie było ale się pojawiam jak zawsze w najodpowiedniejszym momencie :) W niedziele się spotykamy? :)
Printable View
jestem jestem :) Wieki mnie nie było ale się pojawiam jak zawsze w najodpowiedniejszym momencie :) W niedziele się spotykamy? :)
Toldi liczmy na Ciebie w kwestii organizacyjnej :] jak widzisz kilku chętnych by było więc 20-ty byłby ok :)
a tam "liczymy" na Ciebie :P spontan zrobimy :) może pizza?? :) w tym samym dniu jest spot z VW: może zrobimy razem integracyjny?? :) btw: nie lubię walki pomiędzy miłośnikami różnych marek...
dajcie cynka moze uda nam sie wpaść na chwilę bo mam mecz po południu więc nam pasuje raczej blisko południa.
Kle kle Boćku :) Ty lepiej pisz czy będziesz :)
ja też sugeruje wcześniejszą porę tj. ok 13-może... chyba chcecie zobaczyć Gosię, Tomka i GTA? prawda?? :D
po spocie zostaliśmy we trójkę z PiterRem i Izane :) pan odradzał nam zakup BMW więc były konfrontracje z VW, Audi i BMW :) wyszło na nasze :]
szkoda... to mam taki pomysł: 13 spotykamy się pod tesco :) tam możemy się poślizgać i potem jakaś pizza :D co Wy na to?? :):):)
Jestem i Ja!! ;) W sumie z tą pizza to dobry pomysł:D a ślizgawka jeszcze lepszy przed wczoraj o 2 w nocy tam latałem :D
ja bym sie poslizgac zalapal ale pozniej niewiem jak z czasem bd stal. gdzie jest tesco w bielu??;-p jedzie ktos przez pszczyne??