Potrzeba ASO to jednak trochę inna sprawa (jest w Krakowie jakieś?)
Na Wilczej parę razy byłem i się nie rozczarowałem.Inna sprawa,że zaczynałem od kowali....
Printable View
No tak. ASO to MotoMio na Zakopiance. Mój przyjaciel tam jest kierownikiem salonu. Jakbyś coś potrzebował to daj znać.
Polecam Motokes ulica Tadussza Śliwiaka 53D, oferują mechanikę, instalację intercoolerów,turbo,klimatyzacja itp, I najważniejsze CONMIR jest tam. Jeżeli kraków to tylko do tam, super obsługa i naprawa sterowników. Jeszcze raz polecam
Panowie, Mam do ogarnięcia rozrząd w Brerze TBI + olej, filtry, płyn hamulcowy i czyszczenie hamulców. Co polecacie w Krakowie i okolicach?
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Tak jak kolega criss wspominał, polecam motokes, sam ogarniałem tam ostatnio rozrząd i kilka rzeczy w swoim tbi. Ważne żeby mieć trochę cierpliwości, bo kontakt to ich właściwie jedyna wada ;)
U mnie problem pojawił się z dogadaniem kiedy będę mógł odebrać samochód, musiał sprawdzać jedną część z Włoch i samochód stał prawie 2 tygodnie, wtedy też dwa razy przewalił ustalony termin odbioru (część już była u niego) i kontakt był słaby. No ale to mocno specyficzny przypadek, nikt nie spodziewał się że robota na 1 max 2 dni, zajmie prawie 2 tyg i na pewno rozwaliło mu to harmonogram.
Mimo wszystko jak najbardziej polecam, bardzo dokładnie przejrzał samochód i dostałem czarno na białym (łącznie z fotkami) co proponuje wymienić i dlaczego, bez żadnego naciągania. Sumaryczny koszt za części i robociznę również na plus.
Czy korzystał ktoś z usług Dream Car (Orawska, Kraków) ?
Mam rekomendację do dobrego mechanika z Myślenic ktory od lat robi auta FCA - przetestuję i podzielę się wrażeniami.
Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka
Robiłem tam sprawdzenie i napełnianie klimy z groupona, nie mam zastrzeżen.
Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to to, że nie wzięli ode mnie numeru telefonu i wymienili mi filtr kabinowy bez mojej zgody bo był już mega zapchany, sam miałem to robić i nawet woziłem go w bagażniku, ale dogadałem się tak, że ten filtr sobie wzięli a za wymianę nie zapłaciłem nic.