Jest na trzech fotach, ale jakby co to została pominięta w zemście za rozdzielenie 155tek :P
Printable View
Jest na trzech fotach, ale jakby co to została pominięta w zemście za rozdzielenie 155tek :P
no postawilem ja meidzy waszymi zeby nie myslal ktos ze wszystkei alfy sa takie brzydkie, to dla odmiany cos ladnego je rozdziela;)
bardzo ladnie zdjecia,czekamy na wiecej fotek:)
jakbyscie mogli to przeslijcie mi na maila:sopel100@o2.pl z gory dzieki:)
mnie nie bylo bo zapomnialem :( ale i tak wies jechac tym moim struclem :( paski klinowe mi obcina z jednego rowka i piszczy :( wrr
no czyli cos masz nieosiowo, moze wywalona rokla naponacza moze kolo pasowe walu...
rolka prowadzaca wymieniona, alternator, napinacz, ale to zaczęlo sie dziac powymianie napinacza na nowy :P i sadze ze to on cos psuje :) za bardzo jest schowany chyba, bo scina tylko jeden pasek z 7 jak juz ma 6 to chodzi pieknie :)
a jakich firm te graty?
Siemka.Jestem świeżym posiadaczem Alfy i mam pytanko.Kiedy i gdzie są spotkania w Łodzi???bo jestem zainteresowany takimi spotkaniamy.Pozdrowienia:-)
W pierwszą niedzielę każdego miesiąca w nie parzyste pod Obi na rokicińskiej a w parzyste pod IKEĄ w porcie łódź
a powiedz mi jeszcze godzinę jakąś to będzie gitara:-)
Sporo AR przyjeżdza??