-
Napisz na jakich naprawach, jakieś pierdoły, czy awarie uniemożliwiające eksploatacje? łatwo tak napisać w internecie że się psuje, pytanie tylko co. Jeśli masz jakieś informacje to pisz konkretnie,a nie takimi ogólnikami. Jak policja dostała skody to też wszyscy mówili że non stop jeżdżą do serwisu, nie ważne czy była to prawda.
-
Lubelskie chyba się popsuły bo coś ich na ulicach nie widzę ;]
-
mnie już zatrzymali. Droga W-wa - Lublin , przed miejscowościa Żyrzyn, wracałem do domu. Jak ich dostrzegłem to juz mieli "bomby " zapalone i wiedziałem że to na mnie. Nadjeżdżali z przeciwka a więc Iskra działa całkiem poprawnie bo zmierzyli mnie 164 kmh. Na moim liczniku jakieś 170 więc duża precyzja. Zaprosili mnie do środka i poczęstowali 10 pkt i 400pln. ( dolna taryfa bo sam się zatrzymałem no i ta sama marka). Z ciekawostek to kontrolka awarii układu wtryskowego im się świeciła,ai poprzedniego dnia byli w Lublinie w serwisie na zmianie kół na alu, bo stalówki miały bicie. Jasny środek wyglądał jakby miał 100 tys km. Podsumowując nierówną walke przyszło nam prowadzić z tak wysublimowanym sprzętem. Moim zdaniem również nie jest to samochód na polskie drogi w służbie policji.
-
Nie jest to auto dla policji. Zgadzam się z tym stwierdzeniem ale żadne inne auto też nie będzie dla nich odpowiednie jeśli będą to auta seryjne bez poważniejszych przeróbek. Jeden z powiatów posiada Alfę, która była w ciągu miesiąca 4 razy w serwisie. Pierwszy raz body computer padł, kolejny raz sterowanie lusterkiem padło, kolejna awaria to problemy z wideo-rejestratorem (w sumie jakaś wada montażowa) i ostatnio zapaliła się kontrolka EOBD i problem z zasilaniem.
-
Wczoraj kolegę w Wa-wie zatrzymała czarna nieoznakowana 159 3.2 V6 , myślałem że tylko malowane TBi weszły do służby .
-
Się zachować nie potraficie to temat zamykam