Tak, można. Ale wiesz, że nic poza "cukierkowym" wyglądem nie zyskasz? ;)
Printable View
Tak, można. Ale wiesz, że nic poza "cukierkowym" wyglądem nie zyskasz? ;)
Wiem przeczytałem całe 37 strona 2 razy wydrukowałem instrukcję nagrałem płytę jutro będę działał :) Chciał bym zobaczyć jak ta navi działa na w miarę nowych mapach :)
Wszystko poszło ok chodź serce biło, muszę aby jeszcze zmienić język głosowy na angielski bo italiano mi nie leży ;)
Dzięki Panowie za rady wizualnie również bardziej mi się widzi nowy niebieski styl :)
Witam!
Po odłączeniu klemy akumulatora nawigacja żąda aktywacji mapy. Mapę mam oryginalną na karcie SD. Samochód kupiłem niedawno ale kodów raczej żadnych nie mam. Czy zna ktoś rozwiązanie tego problemu?
Aso albo kolega z Warszawy co program do dpf-u robi z prędkością wydobycia węgla
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
olo o co chodzi z tym kolegą z Warszawy, bo coś nie łapię..?
Na naszym forum jest user co dobrze operuje w programowaniu ECU i od dłuższego czasu zapowiada program o powiadamianiu stanu zapchania dpf między zegarami bez zbędnych dodatkowych wyświetlaczy jednakże brak jakiejkolwiek wersji beta. Więc pozyskać kod do radia nie powinien mieć większych problemu tym bardziej że o takiej możliwości też wspominał
Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Ten nasz kolega to maly_777 napisz do niego powinien pomóc to się jakoś dogadacie.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Mistrze, mam możliwość kupienia ori nawigacji do 159, natomiast sprzedawca po pierwsze mówi, że kod "jest na radiu", a po drugie nie ma karty do nawigacji? Tzn że w przypadku pierwszego jak rozłączę akumulator to zostanę bez radia? A w przypadku drugiego potrzeba coś jeszcze dokupić? Jakiś moduł, kartę czy coś takiego ?? Prosze o pilną odpowiedź, z góry dzięki :)
Mi się wydaje że jedno powiązane z drugim jak nie ma karty to automatycznie nie masz kodu który trzeba wpisać do radia po odłączeniu od aku na jakiś czas. I karta raczej nie do navi ale do radia właśnie z kodem ale może się mylę :-)
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka