W przypadku alarmu to reklamowałbym, i niech zakłądają jakiś lepszy skoro to tak działa
Printable View
W przypadku alarmu to reklamowałbym, i niech zakłądają jakiś lepszy skoro to tak działa
Dzięki wielkie za odpowiedź
Więc posiadam poliftową wersję i nie działa mi to doświetlanie ( dealer twierdzi że nie ma doświetlania jako elementu wyposażenia )
Co do lusterek będę rozmawiał z serwisem przy okazji naprawy/wymiany alarmu.
Natomiast mam czujnik deszczu i pomimo przeróżnych kombinacji wycieraczka z tyłu nie chciała się ruszyć ;/
Hej!
Też bym tak chciał...
I też mam to samo. Podobno przed liftem było ok, ale coś się zmieniło w BC i teraz alarm z tym nie współpracuje (info nie z serwisu, tylko z salonu, więc... wiadomo). Akurat nie jest to dla mnie bolesny problem, ale koniecznie daj znać, jeśli coś poprawią! :)
Ponadto chętnie też wyłączyłbym pikanie przy niezapiętych pasach (jeżdżę w zapiętych, ale czasem do parkowania się "uwalniam") i automatyczne awaryjne przy gwałtownym hamowaniu. :P
Takie same informacje co do alarmu otrzymałem ( do końca czerwca mają znać rozwiązanie - ASO w Olsztynie ).
Podobno pikanie da się wyłączyć w ASO właśnie i nie jest to skomplikowana kwestia wymaga tylko podłączenia examiner czy cuś :)
Koledzy mnie sie jeszcze alarm nie włączył mimo otwierania bagażnika z pilota. Lampka przy kierownicy mrugała - alarm włączony. Czy coś zmaściłem? Aha jeszcze nie zaglądałem do menu od alarmu. Chciałbym usłyszeć jak alarm działa - tak na próbę :cool:
Ja mam w starej julce alarm z adf i nowej oryginalny z alfy i rowniez nigdy alarm sie nie wlaczyl podczas otwuerania bagaznika...
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
@dobryalf to znaczy że jest dobrze sparowany i działa :) u mnie od początku wył po otwarciu bagażnika
@Jabolek U mnie alarm jak go nazywa ASO to pin to pin. A jak chcesz posłuchać alarmu to zostaw otwarte okno zamknij samochód i otwórz drzwi klamką wewnętrzną :)
Mnie instruowali, że są czujniki ruchu w środku - alarm fabryczny, może w takim razie pomacham łapką.
Ja juz nie raz asowskiego alarmu basluchalem sie...czasami o 4 rano jak mgla byla woda na czujnikach sie skraplala tak samo po myjce cisnieniowej...
Z oryginalnym alarmem jeszcze nie mialem takich niespodzianek :)
Ale wiem ze drze ryja tak ze pol miasta stawia na nogi... :p