w Dynamic jest wzglednie ok u nas w Salonei tylko w tym trybie jeżdżę. Generalnie w zakresie układu keirowniczego przełącznanie w inny tryb powinno być karane obcięciem 2 palców prawej dłoni, albo lepiej 3 - na zapas:)
Printable View
w Dynamic jest wzglednie ok u nas w Salonei tylko w tym trybie jeżdżę. Generalnie w zakresie układu keirowniczego przełącznanie w inny tryb powinno być karane obcięciem 2 palców prawej dłoni, albo lepiej 3 - na zapas:)
Ja w sumie głównie kręcę po Poznaniu w trybie normal i jak na miasto jest całkiem OK. Szczególnie ospały gaz jest przydatny, bo w dynamicu ciężko czasem okiełznać te 170 kucy :). Szkoda, że jest aż tak ospały, bo już kilka razy mi Jula zgasła. 147 była pod tym względem idealnie skrojona.
Bmw zacne samochody niestety ta opinia...
Mi to się marzy maserati ghibli II GT lub Cup :) przepiękne auto i ta moc dwa litry biturbo 330KM ! Coś wspaniałego taki kanciak :)
kij z Ghibli....Shamal!
3200 GT to auto dla mnie.
Gdyby nie Alfa, miał być Saab 93. Przez najbliższe 4 lata Miłej nie sprzedam, zresztą myślę, że już ze mną zostanie. A później, cóż mam nadzieję, że będę bogaty, skończę remont mojej Impali z 73r., wsadzę oryginalny silnik jaki w niej był 5,7 i tym się będę tłukł.
Rozumiem, że nie mówimy tutaj o samochodach marzeń. Gdy kupowałem samochód, a na rynku by nie było takiej marki jak Alfa Romeo na 100% zdecydowałbym się na super zadbanego Fiata Coupe 2.0 20V Turbo. Takie miałem plany, gdybym nie znalazł ładnej Alfy :)
Weryfikacja oczekiwań i potrzeb... Tylko bmw. ;)
OD Saba93 i Fiata Coupe poprzez bmw e46 coupe i volvo s40...do vw scirocco i passata cc ;)