W jakiej miejscowosci jest ten Sylwester??I mniej wiecej na ktora godzine ta hala bedzie nagrana??
Printable View
W jakiej miejscowosci jest ten Sylwester??I mniej wiecej na ktora godzine ta hala bedzie nagrana??
Dzieki :o
Konrad Ty nie pytaj o halę bo masz załatwioną,skup sie nad konspektem na zaprawę poranną którą będziesz prowadzić,haha.Pozdrawiam.Cytat:
Napisał Konrad
sadze ze moja kobieta na konika uraczy heheheh jak to zabrzmiało obscenicznie...
hala jest konik jest wodka jest alfa jest to jeszcze nam śniegu brakuje moze "przadziad" załatwi :mrgreen:
Narazie nie nagrywałem hali na jakąś godzine bo nie wiem kiedy i o której wszyscy zjadą.Wiadomo że zgodnie z regulaminem wpierw ma być apel,pózniej przemówienia jakieś odczyty itd.haha.Myślę że wszystko załatwi się na miejscu bo narazie chyba jeszcze nikt nie planuje kiedy i o której przyjedzie.
Jak juz wczesniej pisalem, wszelkie Robale z makaroniarzami robalowymi i z ich przyjaciolmi wyruszymy na spotkanko z Wami w piatek rano (o ile pamietam Maniek mozna przeprowadzic takowy manewr).
Na hale sie piszemy oczywiscie, jakie sporty preferujecie?
pila, kosz, siata, brydz, szachy? :D
na powaznie, ja bylbym za koszem, ale domyslam sie ze wiecej bedzie zwolennikow siaty i pilki. Nie wiem tylko ktora z tych dziedzin zycia sportowego ma wieksza ilosc zwolennikow.
Pilka nozna, siatkowka, brydz bardzo chetnie. Maniek WIadomo ze ludzie do poludnia przyjada zapewne w sobote. Wiec na pozne popoludnie smialo mozesz zalatwic :)
Słuchajcie Robale,Makaroniarze i inne Gady,haha.Dogadajcie się z Pomorzem na piątek bo im również wisi wara na czeskie piwko,haha.Wasze drogi chyba prowadzą przez Opole i nie widzę przeszkód żeby w Opolu się spotkac i pojechać razem.W moim zastępstwie może jechać brat Radka155 jako przewodnik który był na zlocie w Bielsku a zna teren czeski i te klimaty i też wszystko załatwi, wie gdzie hotel i tez zna szefa lokalu, o ile będzie jakieś miejsce w czyimś aucie.
Też tak myślę ale nie chce być dyktatorem,dyktatorem mógłbym być gdybyście mnie wybrali na prezesa,haha.Pozdrawiam.Cytat:
Napisał Konrad
"Dyktator dyktatorem" ale chyba najlepiej znasz sytuację w Czechach :DCytat:
Napisał Maniek
A co do czasu dojazdu to ciężko powiedzieć, pozostaje nadzieja że w sobotę zostaniemy powitani przez "Pomorze" na miejscu :mrgreen: , oczywiście nie zostajemy dłużni... :twisted: