Radio to Peiying 9908. Napis usunięty bo pasuje do Alfy jak świni siodło. A teraz przynajmniej wygląda jak zamontowane fabrycznie. Mam konsolę z tworzywa także zaszpachlowanie dość łatwo poszło. Trochę było zabawy ze spasowaniem bo użyłem dołączonej do radia ramki i po wklejeniu jej dopiero szpachel, szlifowanie i malowanie. Jest niestety jeden mankament takich kombinacji. Radio trzeba wkładać od wewnątrz wypychając do przodu aż zrówna się z płaszczyzną konsoli. Ale efekt jest faktycznie niezły jak zamontowane fabrycznie. Jeżeli chodzi o sterowanie z kierownicy to myślę nad własnym rozwiązaniem nie uśmiecha mi się płacić za adapter trzech stówek gdzie będą działały 2-3 przyciski. Musiałem także przerobić wbudowany w radio mikrofon do rozmów BT. Nic nie można było się dogadać przez ten milimetrowy otworek w radiu. Dlatego wypuściłem na zewnątrz porządny mikrofon na ekranowanym przewodzie i zainstalowałem w tej czarnej gumowej zatyczce w podsufitowej środkowej lampce. Akurat jest skierowany w stronę kierowcy , odległość od ust 20-25 cm także słychać rewelacyjnie bez potrzeby grzebania po kieszeniach podczas jazdy jak ktoś dzwoni. To narazie tyle. Dzięki za słowa uznania. Pozdrawiam