Już [MENTION=30769]olo_84[/MENTION] częściowo odpowiedział, dopiszę resztę. W mojej TBi 2010 miałem ori tył, dorabiałem przód. Lampkę miałem ori z przyciskiem/diodą świecącą, a czy tak było zawsze w 159 to nie wiem, natomiast wiem że np w Brerze Spider nie było przycisku (składany dach jest przyczyną i fakt że nie było wersji z przednim PDC?) i nawet koledze t0m podawałem rezystancję jaką dopina się pomiędzy linie sterujące bo chciał dorobić taki wyłącznik jak dorabiał do Spider-a przednie PDC. Nie pamietam już rezystancji, coś mi się kołacze w głowie wartość 700R, ale mogę się mylić, najwyżej go dopytaj. no albo bardziej elegancko zmień lampkę, majątku nie kosztuje.
większość przedliftowych 159 ma nadmiarowe wiązki do PDC/xenonów, choć zdarzały się egzemplarze (niezależnie od specyfikacji, np w Distinctive) które nie miały żadnych gratisowych wiązek. Po lifcie to już dawali tylko wiązki pod to co było na wyposażeniu auta (sorki, z jednym wyjątkiem, u mnie była do czujnika poziomu płynu spryskiwaczy).