-
Siema wszystkim od 4 miesiecy mam alfe 147 2.0 150 KM przesiadlem sie z Mitsubishi Eclipse 2G bo sie bryka juz sypala choc silnik marzenie. Kazdy alfe odradzal a ze czlowiek lubi robic na przekur wrzystkim to kupilem alfe i jestem bardzo zadowolony robie generalny remont stoi u mechanika juz 5 tydzien odbieram juz w tym tygodniu i mam nadzieje ze w piatek o 18 bedzie spot?? pozdrawiam
-
Witam Panowie. Akurat jestem bez auta; moja przebywa, nie u pana doktora-mechaniora a tylko wypoczywa w "sanatorium" /spa zwane wymianą rozrządu ;o) Prawdopodobnie jutro wieczorem pojadę odebrać więc wypadam ze spot-kania. Przyszły tydzień jak najbardziej chętnie.
-
Ja przez 2 ostatnie tygodnie leżałem w plaży w Hiszpanii więc nie miałem jak pisać. Wróciłem do domu godzinę temu i już działam. Następny piątek jak nie będę w pracy to oki :)
-
... a mówią, że kryzys pff
-
Podróż poślubna...;). Ja w ten piątek odpadam. Zmienił się grafik i nawet jak bym bardzo chciał to nie dam rady.
-
Alfa juz działa bylem teraz w piatek czekalem ale nikt sie nie pojewil moze w ten piatek ktos przyjedzie
-
to co za tydzień w piątek tj. 26 na focusie? no chyba że śnieg spadnie to się poślizgamy gdzieś :D
-
Może być 26. Mi pasuje :)
-
jak zdaze na 18 to bede napewno najpozniej bede o 19 ale postaram sie byc
-
Focus czy Lidl ?? Troszkę mi się dzisiaj spieszy ale zobaczę... Może chociaż się przywitam, tak koło 18:30