Szukając istotnych informacji technicznych na temat moich Alfetek, trafiłem na Was. Ponieważ mam trzy Alfy (GTV 2,0 TS, 147 2,0 TS Selespeed i 166 2,4 JTD)uznałem iż jestem godny do Was dołączyć. Pozdrawiam
Printable View
Szukając istotnych informacji technicznych na temat moich Alfetek, trafiłem na Was. Ponieważ mam trzy Alfy (GTV 2,0 TS, 147 2,0 TS Selespeed i 166 2,4 JTD)uznałem iż jestem godny do Was dołączyć. Pozdrawiam
Witam Wszystkich,
Czytam Was od prawie dwóch lat bo tyle czasu mam aktualnie białą Julkę 170KM, a obecnie czekam na odbiór też białej QV (może w tym tygodniu), trafiłem tutaj po prostu z Google i wiele tematów mnie zainteresowało, a że będę miał już drugą Alfę to postanowiłem do Was dołączyć.
Pozdrawiam.
Wpisalem w przegladarke Google i mi wyskoczylo. Od razu sie zarejestrowałem.
Witam Trafilem tutaj bo nie dawno kupilem swoja Alfe 156 i jestem z autka bardzo zadowolony i chcial bym byc wspolnie z wami na tym pomocnym forum pozdrawiam was :)
jako nowy nie bardzo wiem co i jak ,
znalazłem wizytówkę za wycieraczką gdy zostawiłem moją alfe przy dworcu PKP w Miechowie i jestem z tego powodu przeszczęśliwy:) pozdrawiam wszystkich zwłaszcza tego kto sprawił mi tyle radości wizytówką:)
Cześć,
Tak jak kolega kabzik87, również znalazłem wizytówkę za wycieraczką, pod mechanicznym na Polibudzie Krakowskiej :cool: Pozdrawiam osobę, która ją podrzuciła. zdrówka
Słyszałem już wcześniej o tym forum - kolega ze studiów posiadał AR 147 a obecnie 159 :) Aktualnie szukam czegoś nowego dla siebie, więc wpisałem w google zapytanie "Alfa 159 czy Bravo?" i tak trafiłem tutaj :)
P.S. Nadal nie potrafię odpowiedzieć sobie jednoznacznie na to pytanie :D