Małe szybkie pytanie, byłem oglądać taką AR po lifcie i nie działają w niej przyciski na kierownicy oraz tempomat...
Sprzedający twierdzi że to tylko taśma koszt 200 zł.
Ile taka naprawa może kosztować i co to może być?
Printable View
Małe szybkie pytanie, byłem oglądać taką AR po lifcie i nie działają w niej przyciski na kierownicy oraz tempomat...
Sprzedający twierdzi że to tylko taśma koszt 200 zł.
Ile taka naprawa może kosztować i co to może być?
Ciekawe czemu miałaby się zepsuć taśma. Po mojemu ktoś przełożył kierownicę z przyciskami, a wcześniej była bez. Nie wiadomo, czy nie po jakiejś stłuczce. Tempomat nie ma raczej nic wspólnego z taśmą.
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Sprawdzana dokładnie na 99% nie była bita a Vin wskazuję, że z fabryki wyjechała maksymalnie doposażona.
Radio oryginalne takie jak to:
https://img3.sprzedajemy.pl/540x405_...ne-1778213.jpg
A taki czujnik to droga i problematyczna naprawa?
Witam, mam mały problem - kompletnie nie znam się na alfach, a mam sprzedać kolegi auto, kolega jest za granicą i też nei wie ile teraz jego auto może być warte - generalnie jeździ nim od 2011 roku, od 2015 ma wstawioną sekwencję, jest to 2.5 v6, dobrze wyposażone, sprawne, raczej nie wygląda żeby kiedyś było mocno uderzone, przyspiesza, hamuje i skręca bardzo ładnie, skrzynia działa bardzo płynnie, więc auto jest technicznie okej, ale problem tkwi w tym, że dla porównania takiej nie ma na żadnych serwisach ogłoszeniowych, jak sądzicie, ile mogę chociaż oczekiwać od klienta za to auto? Kilka zdjęc do wglądu:
Za Ti 2.5V6 mozna spokojnie wołać 15k - szczerze mówiąc wolałbym taką z końca produkcji niż 159
Edit: to nie jest Ti - wstawione sa tylko fotele, nie ma podsufitki ciemnej ani felg... niemniej i tak 12-13k spokojnie
Też bym tak celował
witam poszukuję alfy 156 kombi najlepiej 1.9 jtd 115 km na co zwrócić uwagę przy zakupie mam 6-7 tyś