Było zacnie :D Montreal rozkochał mnie w sobie :D
Printable View
Było zacnie :D Montreal rozkochał mnie w sobie :D
Pomorzanie dziekują za zlot :)
Szczególne dzięki dla Czarka za odebranie nas w nocy i szybką przejażdżkę przez Poznań ;) oraz oczywiście dla Mirona i Pauli i innych organizatorów za wzorową organizację.
Jeśli to był Wasz pierwszy zlot, to postawiliście poprzeczkę bardzo wysoko. Muszę powiedzieć, że to był chyba najlepszy dzień w życiu Alfisty.
Pozdrówki dla wszystkich poznańskich lontrusów ;)
luntrusy dziękują za tak liczne przybycie...:D
Filmiki zajmują około 6gigabajtów, oczywiście w stanie surowym. Będzie trzeba obrobić, na czym się nie znam. Zdjęć też trochę posiadam. Ze względu na rozmiar zastanawiam się jak by to udostępnić. Ktoś ma jakiś pomysł? Od biedy mogę nagrać na płytki i dosłać za cenę wysyłki ;)
mozna zgrac wszystko na plytki i wysłac do jednego z nas a my sie juz tym podzielimy co wy na to?? ostatecznie filmiki na yt a foty na piccaso tak jak zrobił to miron.
KARP'ie zgrajcie na tyle płyt ile potrzeba żeby się wszystko zmieściło a ja już załatwie transport do nas. dziękuje za słowa otuchy i chyba zmienię ksywe na młody_kubica :) apropo to nie był pełen przejazd przez poznań ale jeśli chcecie to zapraszam jeszcze raz do nas. jeszcze raz dziękujemy na przybycie i miłą sobotę.
ludziska fotki na picasse a jak chcecie film jeden to podeslijcie mi zrobie i wrzuce na youtuba
Zróbcie cokolwiek !!!! byle szybko bo mnie ciekawość spać nie pozwoli!!!!:)