Z Krakowa ale grasuję w twoich okolicach praktycznie co tydzień. Być może, że nie długo zadomowię się tam na dłużej :)
Printable View
Z Krakowa ale grasuję w twoich okolicach praktycznie co tydzień. Być może, że nie długo zadomowię się tam na dłużej :)
Jaka alfą jezdzisz może kiedy się będziemy widzieć na drodze
Igor:) Skawina, Alfa 156 1.8 TS koloru pomarańczowo-złotego xD jeszcze blachy EBE, niedlugo KWA
Michał :) Kalwaria Zebrzydowska Okolice AR 156 FL Ti SportWagon kolor Szary Grafit :) jeszcze Blachy NL Końcem stycznia KWA Oramkowana :)
Dawid - Kraków/Alwernia/Wielka Wieś 147 ciemny grafit 5D ( TYLNE SZYBY CZARNE ) jeszcze rej ELA niebawem KCH ( ORAMKOWANE )
Panie i Panowie z Racji iż coraz większym zainteresowaniem cieszy się Bicie Rekordu Guinnessa w przejeździe 600 samochodów Alfa Romeo przez Śląsk, jeśli będzie nam dane dożyć tej pięknej daty 1 Maja 2015 r proponował bym aby się zorganizować i dołożyć tzw ''cegiełkę '' :) Wszelkie informacje w naszej Grupie na Facebooku ( https://www.facebook.com/groups/294659394017543/ ) . Planowane miejsce odbycia bicia rekordu to Katowice albo Gliwice. Kolumna jechała by z miejscowości MOP Bratkowice autostradką w kierunku Katowic, na MOPach każdy z poszczególnych miejscowości by się dołączał :) . Pozdrawiam Michał
Grzegorz-Kraków/Nowa Huta 156 2.4 jtd 20v jakiś taki szary :P blaszki KR...57 Pozdrawiam :D
Wojtek - Trzebinia(pow.chrzanowski), 156 2.5 v6, Nero, blachy - KCH, Pozdrawiam :)
Cześć wszystkim;) jestem na forum już ze dwa lata, bo gdzies jakoś wygasło mi konto nie wiem jak, musiałem je załozyc niedawno znów;)
Planuje w najbliższym czasie tj 2-3 miesiecy kupić 159 i będę potrzebował pomocy kogoś kto zna się i na diagnostyce tych aut tj silniku jtd i ogólnie na mechanice i bedzie chciał mi pomoc. Znam sie na diagnostyce niemcopochodnych padlin także mysle ze sie dogadamy;) bardzo proszę o pomoc bo nie chce kupić 1 alfy zajechanej:(
Podjedź samochodem przed finalizacją zakupu do www.autka.pl (Belwederczyków 8). Tam Tomek sprawdzi Ci samochód od A do Z. Możesz też zobaczyć do jego komisu, bo mają Alfy do wyboru do koloru.