Orientuje się ktoś gdzie można było by załatwić sprawę z klapami tzn.usunąć je w okolicy Krakowa i jaka jest nazwijmy to średnia cena takiej usługi, pozdrawiam
Printable View
Orientuje się ktoś gdzie można było by załatwić sprawę z klapami tzn.usunąć je w okolicy Krakowa i jaka jest nazwijmy to średnia cena takiej usługi, pozdrawiam
W okolicach Krakowa chyba Tomek_KRK to robi.
Tam spawają i mimo, że kolektor aluminiowy to spawy wyglądają super. U mnie korekty wtrysków sie poprawiły na wolnych po wywaleniu tego cholerstwa.
A ile trwa ten zabieg? I jakie są koszty?
Poszło PW z cenami :)
Proponuję założyć kolektor ze 156. Wszystko pasuje p&p i nie ma fabrycznie klap.
A jak to jest w końcu trzeba ściągnąć rozrząd czy nie
da się bez ściagania. Trzeba za pomocą dwóch śrub przymocować koło pasowe pompy CR do jej dzwona.
Witam wszystkich, po raz kolejny piszę post odnośnie mojej Alfy gdyż zdecydowałem się usunąć klapy wirowe w moim JTDm i chciałbym was zapytać czy znacie może warsztat Auto Krak znajdujący się w Rzemieniu? Robił tam ktoś z was taki zabieg przy swojej Belli? Cenowo nie ma tragedii opinie też mają dobre tylko wolę się upewnić czy napewno zrabią to jak się należy więc tutaj liczę na waszą pomoc.:-D jeżeli ktoś jest w temacie proszęo info