Też, też;-) grafitowa 166, przedtem 156sw granatowa;-)
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Też, też;-) grafitowa 166, przedtem 156sw granatowa;-)
Ta 156 czarna ? :)
Jeżeli tak to możliwe, że to byłem ja Crosswagon- prawie jak 156 :)
Pzdr dla 147 na PWR79**, Jarocin, ul. Paderewskiego :)
Pozdro dla kolegi z czarnej oramkowanej Julki na PK, dzisiaj w Wilanowie, skręcałeś do Mc :)
To i ja pozdrowię szarą 159 zaparkowaną wczoraj przy M1 na Franowie ok. 18 na rejestracjach PCT, oramkowaną. Stanęłam na wprost Ciebie czerwonką. ;)
Przed świętami też ją widziałem pod Ikea w trakcie załadunku, ale mi wyleciało z głowy, żeby skrobnąć.
Pozdrawiamy :D
Pozdrawiam dwie Alfki na PO, obie z ramkami- widziane dzisiaj w okolicach godziny 9:00:
* 159, piękna! przyciemnianie szyby- Grochowska vs Grunwaldzka
* 147. granatowa- rondo Jana Nowaka Jeziorańskiego :)
Widziana biala oramkowana julka na kaponierze o 12.30 na PO. :)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Zupelnie przypadkiem, taki oto niecodzienny widoczek w Green Poincie :)Załącznik 219844
Z kolega od 159 udalo sie jeszcze przywitac. Serdeczne pozdro!
Wczoraj po 14 przed rondem Rataje pomachane i pomrugane do grafitowej oramkowanej GT
Pozdrowienia dla Kierowcy czarnej 159SW z logo TI, za którą dziś jechałem większy odcinek od Kasprzaka do Hetmańskiej :-)
Pozdrowienia dla Kierowcy oramkowanej AR 166 - jechaliśmy ze św.Wawrzyńca w Niestachowską ;)
Pozdrawiam dex01, nie machałem bo ramek nie masz ;P jaki masz tam motor?
Chciałem machnąć , ale ostatnio jak machałem to kierowca nieoramkowanej patrzył na mnie jak na idiotę ;P a nie widziałem czy masz ramkę :)tzn. zobaczyłem , ale dopiero po starcie ze świateł :)
1.9 jtd 115km :)
Hehe dlatego też raczej nie macham "nieoramkowanym" [emoji12]
Ładnie Ci ten klekot ciągnie, gdyby nie kiepściutkie zimówki i dziecko na pokładzie to bym mocniej za Tobą pocisnął, jeżeli bym dał rade [emoji6]
Wpadaj na spoty do pestki.
Pozdo.
Może jeszcze kiedyś będzie okazja na pociśnięcie :) tak czy siak czułem , że coś będzie na rzeczy :D
Wpadłbym na spota , ale auto jeszcze zbytnio nie wygląda ....
159 sw chyba 2.4 na PSR Luboń Factory. Pozdro od 147 fl stalem kolo cb na parkingu ;)
Pzdr dla oramkowanej na PO, dzisiaj około 10:00 od Grochowskiej vs Grunwaldzka do Ronda Jana Nowaka Jeziorańskiego :)
Biedra - sklep alfisti ;)
pozdrawiam :)
Pozdrawiam oramkowaną 156 na EPA stojącą przy Biedrze :P ul.podmiejska, Kalisz :)
Dzien z serii niesamowitych. W 2 h widzialem 3 szt. 166. Pozdr dla kierowcy 166 przy Auchan Komorniki (były łapki :)), Czarnej 166 przed FL stojacej na czarnych telefonach pod sklepem na Wolczynskiej (czyzby 3.0 ?) i kolejnej 166 mijanej na Glogowskiej.
Coraz więcej w Poznaniu i w okolicach 166 ;-) w Swarzędzu jeździ granatowa 166 FL na włoskich blachach i Włochem za kierownicą :-)
Widzialem ja tydzien po tym jak kupilem swoja 166 FL. Ale myslalem,ze jest tu przejazdem A tu prosze - jednak mieszkaniec Wlkp :) Ciekawe czy jest na forum ;)
Nie ma go na forum. Rozmawiałem kiedyś z nim;-) po rozmowie z nim kupiłem swoją Fl :-)
Prezes to ja Cię widziałem u Maruniaka kiedyś , tzn Twoją alfe , tylko jedna alfa w Pozku ma naklejke K&N
Bardzo możliwe że to była moja bella :) końcówka rej 166 ;)
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
I mocowanie haka z tyłu ?
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Pozdrawiam 166 PZ na ramkach.
Jechalismy niemal rownolegle od Solnej do ronda Srodka, mrugnalem awaryjnymi przy Wyzszej Szkoly Logistyki.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pozdrawiam;-) widziałem mruganie:-)
Pzr dla 164 zaparkowanej przy Sikorskiego w Poznaniu :>
Pozdrowienia dla oramkowanej 159 dziś na parkingu przy Centrum Dystrybucyjnym Lidla w Jankowicach. Stałem swoją obok :-)