no tak. felgi się nie zgadzają:)
Printable View
halo halo, co to za teorie spiskowe odnosnie mojej skromnej osoby ;)
aha, i one nie sa wcale czarne :D wypraszam sobie po raz kolejny
wracając ze spotu w Gródku, na trasie Wojnicz-Tarnów, mijane chyba 4 albo 5 alf 156 , machane i mrugane. niestety bez odzewu :(
Pozdrowienia dla Ramziego przejezdzajacego ok.8 pod moim blokiem.Widzialem Cie z okna:)
pozdro dla Czarnego_28 ktorego belle widzialem u niego pod blokiem (chyba w piatek wieczorem) i pozdro dla Ramziego widzianego wczoraj na drodze Debica - Pustkow :)
Pawel to se pozdrow moja 159 a nie mnie:).No dobra przekaze jej i ucaluje ja od Ciebie;)
Pozdrowienia dla Ludvigusa widzianego z rana pomiędzy K-ga a Sieteszą, nie zdążyłem mrugnąć bo zaspany byłem:)
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 166 RRS.... widzianego dzisiaj ok 19:30 w Borku Wielkim :) ... Machane i mrugane z focusa :) ... hehee ... Bodajże alfina bez ramek ale nie zdążyłem się przyjrzeć ;) ....
ja chciałem pozdrowić kierownika AR 156 SW (chyba :D) ciemnej niebieskiej na RRS i na ramkach widzianego w czwartek około 17.40 na obwodnicy koło Sędziszowa ;) jak również wydaje mi się , że ta sama stała wczoraj koło 19 przy JYSK'u w Dębicy :)
Pozdrowienia dla kierownika brązowej 159 sedan z klubowymi ramkami, widzianego ok. 7:30 na skrzyżowaniu Wyspiańskiego i Witosa. Kolega tak był zapatrzony na jezdnię, że chyba mnie jadącego z przeciwka w ogóle nie zarejestrował ;)
Lublin, wczoraj, między ok. 19 a 19:30
Zielona Giulia junior 1300 na trasie spod reala do shell'a na prusa.
Właścicielowi zazdroszczę i pozdrawiam :)
Szkoda, że kuper mogłem jedynie podziwiać. No i dźwięk
pozdro dla kolegi w zlotej? 156 lub 147 ktory mnie mocno oswiecal wczoraj kolo 20:30 w Debicy na ul. Rzeszowskiej, odmachalem ale nie mrugalem bo facet jakis stal do wyjazdu z bocznej drogi i balem sie ze jak zobaczy ze z 2 stron mu mrugaja to wyjedzie mi przed zderzak :)
również pozdrawiam kolegę DBH ;) 147 a kolor ciężko wykminić jaki to jest :) kolega Piotrek (Czarny_28) potwierdzi :D a dzisiaj pozdrawiam kierownika czarnej 156 na ramkach, którego widziałem przy wjeździe do Rzeszowa od str. Świlczy około 13. :)
zobacz sobie jaki masz kod koloru i bedziesz wszystko wiedzial, ps widac ze swiezak bo napitalal swiatlami jak opetany :D
kolor jest Grigio Platino, jesteś pierwszą osobą , która odpowiedziała :D
spoko, postawisz mi piwo i jestesmy kwita, a jak postawisz 2 to bede Ci zawsze machal i mrugal ;) :D
trzeba się zgadać z Piotrkiem i możemy jaką piankę wypić :)
a z mila checia.Z alkoholikami zawsze i wszedzie na pianke moge isc
z alko i Alfaholikami :)
dbh chyba to z Tobą się mijałem wczoraj około 19 na Rzeszowskiej za skrzyżowaniem z Sandomierską? Zdaje się że rozmawiałeś przez telefon ale drugą rękę podniosłeś:)
Pozdrowienia dla Pawła ktory chcial mnie rozjechac dzis pod Frazzesem na Kolejowej oraz dla Huberta,a raczej dla jego 147 stojacej u mnie dzis pod blokiem-ladne te ramki ladne:)
Piotrek pod jakim Twoim?! to mój blok :D no wiem, że ładne :D
Pozdrowienia dla kieroników alf mijanych dzisiaj na trasie Jarosław-Dynów Dynów-Sanok. Jechałem 166 grafitową RSA, jeden kierownik mi chyba dźwigał rękę ale przepraszam ze nie odmachałem ale w ostatnim momencie zobaczyłem.
Pozdrawiam kierownikow bardzo wielu Alf (najwiecej 156ek), jakich spotkalem w Rzeszowie i okolicach-tych zaparkowanych na osiedlu Projektanta (Leska, Krosnienska itp), kolege w szarym (?) Sedanie RLA (z ramkami) na 4ce Rz-ow-Lancut oraz kolegow w takim samym sedanie chyba tez RLA ale bez ramek, ktorzy pomachali nam na trasie Lancut-Markowa :) Aha i jeszcze kolege ze 156ki bodajze TSA, ktory pomachal nam na 9-ce chyba w okolicach Lipnika :)
Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
Pozdrowienia dla kierowniczki/kierownika "brązowej" 159 RZ .......G zaparkowanej wczoraj (i nie tylko wczoraj) pod KWP w Rzeszowie.
Pozdro dla kolego lobov, który jechał za mną od Woli Małej do Rakszawy (za zdezelowaną Astrą kombi xD) dzisiaj po godzinie 18.
Pozdrowienia dla kolegi w czarnej 166 z klubowymi ramkami widzianej około 15.30 na Okulickiego - stałeś między bramami wjazdowymi na parking a wjazdem do garaży.
haha a mi sie smiac chce bo kolega o ktorym pisalem ze go widzialem jak gopolicja trzymala trafil do mnie na firme:).Niestety na forumgo nie ma.
Pozdrowienia dla ciemnej 156 SW na RRS z klubowymi ramkami widzianej dzisiaj ok 14:30 na "Żwirkach" :) Widoczna z daleka :)
pozdrowienia dla Kierowniczki czarnej 147 , którą polycaje trzymały koło Malibu w Dębicy na ul. Kościuszki około 17 ;)
Pozdro dla kierowniczki czarnej 156 SW, kierownika 156 FL SW który mi nawet odmachał i kierownika szarej 145 wszyscy widziani na drodze z RZ do Budziwoja po 19
Przypomniałem sobie jeszcze że na końcu warszawskiej o 18 mijałem czarną 33.
pozdrowienia dla kolegi pawełka809 za którym jechałem prawie cała drogę od tarnogrodu do krzeszowa. :)
dzisiaj po 17-tej na wylocie z Aleksandrowa, srebrna 156 na ramkach mrugałem ale niestety bez odzewu :)
Pozdrowienia dla kolegi w złotej (srebrnej? oliwkowej?) 147 spotkanego przedwczoraj na skrzyżowaniu staroniwskiej z witosa. :)
Pozdrowienia dla dwóch 159 (białej SW i czarnej) widzianych dziś ok 17 w Jasionce