Kolega z Kłodzka :) ?
WIDZĘ: Glatz ;P ^ ^
Printable View
zawsze reaguje na tego typu zaczepki, tak jak piszesz w moich okolicach nikt tego nie kuma, od razu patrzy czy światła ma włączone.
a propo pozdrowienia dla szczęśliwego nabywcy AR 156 FL 1.9 jtd na tablicach FZI, krótka rozmowa pod stacją paliw Shell przy kompresorze, oponki pompowaliśmy :D
qrwa ukradli mi dekielki z felg, grrrrr :mad:
Dadasiek mamy wspólnych znajomych w Chocianowie :) już wiem o kim słyszałem - ze aż ze sląska dojeżdza do dziewczyny i tak jak ja ma fioła na punkcie Alfy :) . Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze (prawie codziennie tam jeżdze ostatnio) zdarza mi się migać ze słuzbowych fiatów doblo :)
Dziś na Karkonoskiej namierzony kolega Integralle - Ależ ONA (156) się prezentujeeeeeee :)
Skręcałeś w lewo - (ja jechałem od Bielan - stałem pierwszy na światłach)
Pozdro ! :)
dzis machalem koledze z niebiesko-pastelowej 156 na borowskiej- kolega lekko zdziwiony ale odmachal oraz widziany lucek na wyscigowej-chyba nie widzial jak machalem :)
Pozdrawiam kierownika białej mito w Jeleniej, blachy DJ, rączka wysoko na moje światła.
Widziałem Cie jeszcze kolo 13 na tej samej ulicy z tym, że wyjeżdzałeś gdzieś spod carefura, ale zapalilo sie krwisto zielone, a policaje stały obok i nie chcialem ryzykować gonitwy
pozdrawiam serdecznie: czarna 156 SW DKL widzianej w drodze do kudowej, srebrnej 156 ONY widzianej w karłowie, czarnej 156 v6 z lotka widzianej w samej kudowie- tu odmachane i czarnej i czerwonej 146 jadacych od wroclawia , numerow nie pamietam :)
Pozdrawiam dziś mijanych Alfisti na drodze Legnica - Kochlice
dzisiaj ok. godz. 19-20 w miroslawicach widzialem srebrna 166 DSW xxxxx - nie pamietam bo szybko sie mijalismy. Kto to?
ps. bylem pasazerem bialego mondeo ;)
Pozdrowienia dla kierownika 147 jadącego wczoraj od strony Kłodzka w kierunku Międzylesia.. Blaszek nie pamiętam ale chyba DW (za szybko jechałem zeby zczytać) ale światełka i łapka była :) Pozdrawiam :)
na tej trasie Krzysiu czesto alfy mijam zawsze macham ale rzadko odmach sie pojawia...nie mowie ze nigdy...a ostatnio co pisalem do Ciebie to jechala identyczna 166-ka w tym samym kolorze wiec myslalem ze to Ty...
Biała Brera na nr DL _____ dziś na drodze legnica złotoryja :)
Olaf, to bankowo ta sama, ktora widzialem jakis czas temu na trasie Głogów - Lubin, dobrze sie prezentuje :) dzis na rondzie na wjezdzie do Lubina czerwona Alfa GT, blachy ZGY
18:30 widziana AR 164 na blachach PP, trasa Lubin - Rawicz, kierownik mignal swiatlami :)
A ja już wiem, kogo tyle razy w Ząbkowicach widziałem (ciemna 166 DZA55TM) :)
Ramki alfaholickie, a kolega w Alfaclubie ->adrianix05
Ja dzisiaj przywitałem w Legnicy czerwoną 156-ke. Pomachane - odmachane :D
Dzisiaj widziani:
-Brera czerwona widziana na stacji CPN na ul. Kromera (nawet zamieniono kilka słów)
-156 Pana Janusza na wysokości EPI market (i tu również odbyta krótka pogawędka, a krótka gdyż odbyła się ona w oczekiwaniu na zielone światło :P)
-146 FL majster85 obok zakładu TOYA, machałem, ale jechałem wujkowym VAUXHALLEM, także nie zwrócił na mnie uwagi, także łapki nie było, ale za to pozdrawiam tutaj :D
pozdrowienia dla białej GT na numerach DB xxxxxx widzianej dzisiaj o 22.30. we Wrocławiu
Ty już wiesz gdzie...:)
Pozdro dla srebrnej 166 widzianej na trasie Lubin-Legnica a chwilę dalej policyjnej 159
czarna 156 na rejestracji PK wczoraj kolo korony:)
pozdrowionka dla spiderka EI - pomachane pomachane w oleśnicy, pozdrowienia dla 155 DTR - kolega wpuścił mnie na wyjeździe z BP przed przyrodniczym, 166 która jechała za 155 oraz dla kolegi z 156 DOT jak się nie mylę,wszystko dziś we wrocku/oleśnicy między 15 a 17
Nie mogłeś mnie widzieć gdyż jechałem cytryną :) ale następnym razem już napewno będę jechał alfą to napewno zobaczysz :):)
Czy to może ktoś od nas zdefasonował dzisiaj swoja alfę na Drobnera?
Godzina mniej więcej ok 12, srebrna 156 (chyba) .
Alfka została zdesfasonowana przez Taxi - wymuszenie pierszeństwa
Pozdrowienia dla nowo upieczonego Alfaholika z czarnej GT spotkanego wczoraj w Irbisie. Zobaczymy, czy będziesz aktywny, jak deklarowałeś ;) No i montuj ramki pod tablice :)
Oprócz tego pozdro dla kierownika fioletowej 156 SW dziś pod stadionem- były łapki. Alfa mijana dość często w tych okolicach, zastanawiają mnie zagraniczne blachy (już od dłuższego czasu).
@Łysy- a to Twoją Bellę widziałem będąc w Irbisie na początku tego tygodnia! Powiem tylko, że jak zobaczyłem Twoje fele to od razu zapragnąłem je mieć w swojej 147 :D
Pozdro dla kierownika pięknej ciemno granatowej (chyba ;) ) 159 na PO w Pasażu na najwyższym parkingu ok 20 ;) i prawdopodobnie 156 kombi na DOL jadącej w kierunku Grunwaldu od Oleśnicy ok 22.30 ;)
Pozdro dla Snoop'a ( lotnicza) - nie spałem za kierownicą jak kiedyś, oraz dla Łysego na rondku koło stadionu - wszystko dziś około 14 - wracałem z egzaminu z matematyki - poszło dobrze może nawet bardzo dobrze :)