trzymac kciuki jade jutro ogladac cudo z tarnowa :)
Printable View
trzymac kciuki jade jutro ogladac cudo z tarnowa :)
Jeśli kupisz to od razu dawaj termin na spota bo trzeba zobaczyć nowy nabytek :)
jeszcze nie kupilem mam 2 propozycje narazie sie zastanawiam :)
To ja poproszę bardzo dobrą , bardzo zadbaną i bardzo tanią 159 2.4 JTD w sedanie :)
Mi nasza 156 po spa u lakiernika też się teraz podoba ale 159 2.4 JTD z 200 konikami pod maską w sedanie i na dodatek jeszcze w białym kolorze to już by była wisienka na torcie :)
no oczywiscie ze lepiej z 3 tylko zeby mi sie cgodz jedna udalo wybrac :)
Co się będziesz poczekaj chwile i kup Brere :D
Nie ma opcji na Brere bo widziałem ją z bliska i z dzieckiem się w niej nie da jeździć :( W Brerze po prostu tylna kanapa jest chyba tylko na zakupy i to niewielkie bo nikt by się tam nie zmieścił, nawet dziecko tam nie wejdzie :D Więc kiedyś pozostaje tylko opcja na 159 :)
Mówiłem do Dream166 hahaha :P , no ciężko tam coś wepchać ale jak to mówią " co sie popieści to się zmieści " haha :P
Apropo kupna auta to Patryk kiedy ty się dorobisz swojego? Mówiłeś kiedyś coś o 166? Co z twoimi planami?
Mówiłem ale i dodałem jak skończe szkołę i pójdę do pracy , bo w inny sposób nie dorobię się auta.... za długo to wszystko kuźwa trwa.... :D
Trzeba było zbierać do świnki skarbonki a nie na przelew na imprezach przeznaczać :D
No chyba na jedzenie do JTS-a.... :P
narazie to stany ktorych widzialem ni sa za dobre :/ duzo ich widze i ogladam teraz i tak mysle czy nie schowac honor do kieszeni splacic brata i jezdzic 166 dalej
oooooo matko 3 dni jezdze i same kondony nie auta ;/
juz schowalem honor do kieszeni i dogadalem sie z bratem i splacilem go zostalem pelnoprawnym i 100% posiadaczem 166 :)
To jeszcze dowód i ubezpieczenie na siebie przepisz i wtedy będziesz pewny że 166 jest napewno twoja :)
to zostawiam bo ubezpieczenie jest do czerwca wiec dociagne do konca ubezpieczenia i papiery beda juz na mnie :) Bumarc bede mial interes do Ciebie :)
noo to teraz kolega będzie śmigał na zloty z nami :D
odezwe sie na 100% bo w sobote przestaly mi dzialac przednie szyby i lecialem po bezpiecznikach niestety wypialem przypadkiem od poduszek i teraz sie swieca ;/ no teraz juz bede mogl :)
W nastepnym tygodniu mozemy spota zrobic :) co Wy na to ??
Hmm niedziela ? :) mógłbym podjechać na chwilkę chociaż :) ale nie obiecuję
ale to dopiero nastepna bo teraz to wielka wymiana czesci u mnie jest :)
no ja też o następnym weekendzie mówię bo od dzisiaj noce w pracy zaczynam tak że sen sen i jeszcze raz sen będzie potrzebny :)
Jeśli następna niedziela to mi też pasuje bo teraz będę walczył z przywróceniem dolotu do życia bo mi rurka gumowa od turbo do intercolera pękła :( Na szczęście części już jadą więc mam nadzieję szybko zreperować autko :)
a ja odstawiam belle we wtorek do Texona takze tez sie wyrobie ehhe :)
A mnie na następnym nie będzie prawdopodobnie :(
Adoil a ciebie dlaczego nie będzie ? :P Nie ma że boli , musisz być :D
Nie będzie bo matury się zaczynają.... :D
to w niedziele bedziesz mial mature ??? :)
W poniedziałek , ale trzeba będzie sie uczyć :D
Jak sie za tyle lat niczego nie nauczyłeś to tymbardziej w jeden dzień też nic nie załapiesz :D
Czego się Patryś nie nauczył tego Patryk nie będzie umiał !! :D
heheheh dokladnie :) eeeeee tam zrobisz sobie 2 godzinki odpoczynku od nauki i wrocisz do ksiazek :D
4.05 nie usłyszycie tego pięknego dźwięku JTS-a i będziecie musieli zadowolić się klekotami hahaha :P
Twoj JTS nie wydaje zadnego milego dla ucha dzwieku hehehehehe :moil:
Przed wczoraj wymieniłem dolną rurę od turbo do intercoolera bo sobie pękła na nierdzewkę i poprawiłem górną od intercoolera do silnika też z nierdzewki (dziękuję koledze misiu7911 za obie oraz doradzenie co z czym w tych dolotach chodzi) :) Po dwóch godzinach od montażu coś pukło i autko znów nie chciało jechać :( Natomiast wczoraj po sprawdzeniu na Texonie co się znów podziało okazało się że za słabo dokręciłem mocowanie górnej rurki i po prostu sobie spadła. Skręcenie jej spowrotem zaowocowało tym że moja bella znów zrywa asfalt :D
ps. dream166 wczoraj u Anety w Texonie widziałem twoją alficzkę na podnośniku bez kółek i większości zawieszenia, oby ci twoja pacjentka szybko wyjechała z naprawy :)
powinna wrocic juz dzis :victory::crazy_pilot: nie moge sie doczekac pierwszej jazdy :) to teraz twoja jest w 100% kondycji to sie bedzie udzierac teraz :)