pozdro dla Adamsa, z kierym na nogach widzieli my się pod C.H ECHO hehehehe
Printable View
pozdro dla Adamsa, z kierym na nogach widzieli my się pod C.H ECHO hehehehe
piter_alfa ,izane anula oczywiście tesh to co przyszły tydzień robimy ke-BABA na chorzowie :) kto chetny zapraszam :shablon_03:na ruch możemy skoczyć
co za wiela żes mięsa kupił jakm nie mosz co z tym zrobic to na grila wpadnymy :)
a tak przy okazii pozdro dla własciciela/ki srebny 147 zaparkowanej wczoraj wieczorem pod tesco na czornym lesie tak mniej więcej po środku parkingu stanołem przed tobą ale chyba sie nie widzielismy bo jak odjezdzałem to bella jeszcze stała :)
rufiki jak ja bym prowadził swojego kebaba to by się nazywał
"cuore sportivo los kebabos" narazie moge polecic gdzie jest dobry :) a gryla to by sie odpaliło po takich deszczach ochota na wuszta jest i to duza
No widzisz,na nogach sie juz muszymy pozdrawiać:D bo ropa to wiadomo:diesel power http://je.pl/qeuy ,a gazy coś łostatnio w Siemcach wybuchają.
Przyznać się kto ma srebrną 156 z przyciemnianymi szybami, na ramkach klubowych ( i spojlerem ? ), pracuje w PMPL na czyżynach i parkuje tuż obok szlabanu wjazdowego. Widziałem tą Alfe już kilkukrotnie ale dopiero dzisiaj zauważyłem klubowe ramki...
Ja pozdrawiam kierowcę czarnej GT którego dzisiaj wyprzedzałem na wiślance w łaziskach w kierunku Żor.
Puściłem awaryjne ale żadnego odzewu. Nieładnie.
Kto mi dziś na dupke podjechał w Sosnowcu (obok Magneti Marelli) Srebrną 156? :)
Niestety musiałem pognać dalej (miałem nadzieje że zaczniesz wyprzedzać za mną) bo jakiś jaguar,rower czy co to było zamulał :D
Pozdrawiam jeśli to ktoś od nas ;)
a ja normalnie wymiękam :/
wymrugałem już chyba z 15 Alfek w Krakowie i normalnie zero odzewu :///
czyżby sami używacze ?!
a ja pozdrawiam 156ke sw na 1go maj droga nr 925 kierunek byto czyli 1go maja kierunek wirek jechałem za tobą chyba od wygody jak co to 5 ka :)
MAM TO SAMO :bawling:
Ja chciałem tu odmachać:) Podobno machał do mnie ktoś w Piekarach dzisiaj przed skrzyżowaniem Bednorza i Roździeńskiego. Niestety skupiłem się na dziurawej drodze i remoncie, ale powiedziała mi o tym moja kobitka:) Niestety było już za późno.
dzisiaj okoł 15 Bieruń Stary czarna 156SW numery SK..... ,pozdro. łapka w góre to mi sie podoba
77alfisti czy to nie Ciebie widziałam w Będzinie na Kościuszki?? :D piątek ok 14??
Pozdrowienia dla Cyca spotkanego w nocy z piatku na sobotę w spider clubie :)
Pozdrowienia dla AR 147 kolor (metalic-jasny-niebieski) na ramkach :) widziałem że machasz też machłem tak troche jak "łajza" :D ale pierw skupiałem się czy masz ramki a potem czy machać :)
Spotkanie: Rondo w Oświęcimiu (jak sie nie myle)
mnie widziałaś mnie aniucha pozdrawiam Cię jeszcze raz
pozdrawiam czerwoną 147 1,6TS na tablicach SK470** na ramkach Alfaholików
Widzianą w okolicach Biblioteki Śląskiej
dopiero po wyprzedzeniu na chama zjechaniu i darcia gębę :) była reakcja :P
Ale ładna Kierowniczka :P i ładny uśmiech więc warto było się drzeć
Pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki(?) ciemnej 156 mijanej 15 minut temu przed Babicami jadąc od strony Zatora:D
Ja pozdrawiam właścicielkę pięknej czarnej 147 po FL.
Ładne alusy.
Często parkuje pod Altusem, jeśli to nikt od nas to chyba wrzucę jakąś reklamę za szybę ;)
Pozdro dla slavik10, minąłem Cię w środę na ul. Nad potokiem :) migałem, machałem, ale miałeś prawo nie skumać bo jechałem omegą:P Pozdro!!
Pozdrowienia dla srebrnej 166 widzianej dziś koło 10 w Dankowicach - mrugnięte ale bez odzewu :(
pozdrowienia dla bordowej 159SW 2.4 JTDM widzianej wczoraj w Bielsku na ulicy Bystrzanskiej okolo 19
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 166 na rej SG spotkanej dzisiaj na A4 w kierunku Katowic.
Zamrugane awaryjnymi, widziałem w lusterku, że kolega również odmrugał :)
Pozdrawiam kierownika czerwonej 145, dziś pod tesco na Wielickiej.
POZDROWIENIA dla bordowej 146 na tablicach SG , odmachane , po błyskane itd. :) no i towarzysz drogi na odcinku z Gliwic do Mikołowa
Pozdrowienia dla dwóch Pań w czerwonej MiTo z Krakowa:D, dla kierownika 155 na trasie Kraków - Skawina oraz dla 166 spotkanej w Babicach na skrzyżowaniu:)
Pozdrowienia dla Kierownika\kierowniczki perłowej Mito widzianej pod chochołowym dworem w jerzmanowicach w czwartek ( ja stałem swoją 156 obok - piękny widok) :)
i pozdrowienia dla kierownika czerwonej 156 (KGR...)widzianej dzis o 14tej na statoilu w krakowie - piękny odjazd z tej stacji:D
Pozdrowienia dla 166 stojącej pod Fryzjerem, na Żuławskiego w chwil obecnej ;].
znaczy ze migacie mniejszym samochodom niz 156 ?????? lajkoniki :P
---------- Post dodany o godzinie 22:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:12 ----------
tak dla przypomnienia hehe
a ja witam wszystkich których mijam w drodze na giełde kwiatową w tychach :)
i małych i srogich :)
Piotras, wczoraj ok. 16 kolo biedronki-skręcałeś w stronę MC-pięknie brzmi to Twoje V6 :D
oraz srebrna 159 na bielskich blachach koło połnocy koło hotelu tychy
Fartowna seria 3 odwzajemnionych pozdrowień (2 czerwone 145/6 i czarnej 146) zwyczaj powraca do łask :)
pozdrawiam czarna 156 na rej. OGL widziana w Wodzisławiu Śl. wczoraj po20, kolega mi machal, ja bylem zagadany i nie wiem czy zdazylem odmachac (jechalem czarna 156sw):)
Pozdrawiam kierowniczke ciemnej 145 która pierwsza pomachała na Krakowskiej w Nowym Sączu. Normalnie byłem w szoku :D Oby więcej takich niespodzianek :P
Gonzo pozdro- objadałeś się dzisiaj kebabami na 27 Stycznia? ;)