Po południu będę w Gliwicach to mogę zajrzeć na zamek do Chudowie jak coś ustalicie.
Pozdrawiam.
Printable View
Po południu będę w Gliwicach to mogę zajrzeć na zamek do Chudowie jak coś ustalicie.
Pozdrawiam.
Jakbyście wybierali się na zamek w Chudowie to chętnie dołączę w ten weekend, będzie okazja się poznać, no i z dziewczyną będzie gdzie skoczyć, tym bardziej, że tam nas jeszcze nie było :) a i bella się nieco przewietrzy :P
No i ładnie, więc coś pokombinujemy do weekendu daleko :)
siemano, wie ktoś coś może, czy z okolic noszego pieknego Śląska kupil ktoś ten kit ringów do 159 które robił YonasH i Szewi?
Alkoholicy jest propozycja, żeby jechać w tę niedzielę na karty do Opola. Kto się pisze, niech dopisuje się do listy. Jak uzbiera się większa ilość osób, to może uda się wyhaczyć jakiś rabat. No to jedziemy
1. Soulsucker + Monika
ja jada sobieski 156
Ozi +1
1. Soulsucker +Monika
2. Sobieski156
3. Ozi 164
4. ...?
http://www.polskikarting.com.pl/opole-tor-kart/ mowa o tym torze!
1. Soulsucker +Monika
2. Sobieski156
3. Ozi 164
4. PawełZ
Dodano po 2 minutes:
Jeśli nie będzie padać to można pomyśleć nad kartami pod C.H. Karolinką. Tam jest lepszy fan bo tor jest znacznie szerszy i wózki nie są obspawane dookoła rurkami.
Paweł Z ty widze jesteś prawie na miejscu więc pewnie znasz ten tor. jak możesz to doradz co lepsze.
Na którą miałby być ten wyjazd?
Wysłane z mojego HTC One S
Zależy co jest dla Was ważniejsze. Jeśli jakość wózków i kręcenie czasówek jak w kwalifikacjach to Kępska.
Jeśli zabawa w wyścig i bezpośrednia walka kart w kart to Karolinka.
Myślicie o sobocie czy niedzieli?
Raczej niedziela morze.o 16stej
jeszcze młody156 sie wybiera z nami
jest tam opocja jezdzenia odrazu czy trzeba rezerwować miejsca?pawel z
Na Kępskiej trzeba raczej rezerwować. Na Karolince jest zwykle luźniej więc nie.
To ilu mamy chętnych?
Miałem tam dzwonić z rezerwacja ale widzę Paweł, ze jesteś bardziej ogarnięty w temacie. Podzwonisz gdzie trzeba? Ostatnio mieliśmy tor na 2x20 minut za 60zl od lebka i fajnie byłoby cos podobnego wyhaczyc Z większością umawialismy się na niedzielne popołudnie wiec niech tak zostanie. Teraz pytanie który tor wybieramy. Lista była robiona stronę temu, dochodzi młody156. Wiedzmak, jedziesz?
Mogę zarezerwować na Kępskiej - tylko podajcie konkrety. Niedziela godz. 16:00 dla 5 osób na 2x15 min?
Paweł mamy 5 pewnych osób +Ty oczywiście , ja myśle ze tą rezerwacje można zrobic jutro, może jeszcze ktoś dojdzie
Ozi jesli Twoj kumpel o ktorym mi dzis mowiles jest dalej chetny, to mamy 6 osob + Pawel
spotykajmy sie o 14 pod auchanem na parkingu kolo stacji i mozna ruszac na 16 mozemy jechac pierw na ta kepska zobaczyc jak nie wyjdzie to karolinka
Jest pewien problem z rezerwacją na Kępskiej. 16:00 w niedzielę to godziny szczytu.
Z informacji udzielonych przez pracownika - w przypadku rezerwacji trzeba by zebrać 12 osób jeżdżących 30'. Wtedy im się to opłaca. Istnieje naturalnie opcja poczekania na swoją kolej. Na miejscu można napić się kawy z ekspresu i zjeść coś z mini baru.
Proponuję podjechać tam na miejsce odrobinę wcześniej czyli na 15:30. Jeśli czas oczekiwania nie będzie przekraczać 30' to zostajemy a jeśli nie to lecimy na Karolinkę. Tam zwykle nie czeka się dłużej niż 10'.
Co Wy na to?
Przed Karolinką nie ma problemu. Poinformowano mnie, że mają do dyspozycji 8 wózków. Wstępnie mamy rezerwację na 16:30.
Tak jak pisałem wcześniej:
-Na Karolince można lepiej powalczyć kontaktowo, tor jest szerszy więc można łatwiej wyprzedzać.
-Mają niższe ceny.
Czekam na Wasze propozycje.
Myślę że obie propozycje są właściwie tak więc 15.30
Nie ma różnicy czy kepska, czy karolinka. Można z testować oba tory. Wybierzmy dzis ten,który jest dzis dostępny, a następnym razem z rezerwacja ogarniemy się wczesniej. Pasi?
jak tak to jedziemy o 14 z auchana prosto pod karolinke i nie będziemy kąbinowac
OK. Czyli widzimy się o 15:30 przy torze Le Mans pod Karolinką.
Paweł dzięki za spotkanie i do następnego
my skoczyliśmy jeszcze na karty w zabrzu i było extra z pomiarem czasu pozdrawiam.
Dodano po 26 minutes:
http://www.youtube.com/watch?v=lp8WkHNX4Ds
warto porównac hehehe
He he dobry filmik.
Dziękuję za spotkanie - pierwsze koty za płoty.
Następne spotkanie na Waszej ziemi.
Następny raz jadę z wami na naszej ziemi :-)
Osi, Darek jak mozecie , to wrzuccie na YT filmiki, które krecily wasze zonki ;)
Panowie, szukam z okolic rudy śląskiej/ bytomia firmy budowlanej, która kupi/przywiezie/wysypie i zagęsci żwir przed moim grarażem (ok 40m2)
zna ktoś, lub moze polecić??
musze utwardzic teren przed garazem bo powyłaziły straszne dziury po kilku zimach i 159 ma problemy z podjazdem..;P
Panowie jakis grill w weekend po swietach?:)
Chętnie fajnie jakby to była niedziela :-)
ja jestem na TAK!!!!!! gdzie?
i też wole niedziele!
Wesołych świąt alfisti!!!!
Smacznego jajka:)
Również życzę Wesołych i smacznego Jajka :-) :-)
Wesołych i smacznego jajca :)
no to małe wspomnienia http://www.youtube.com/watch?v=C4rKOuA-7pI
wybieramy sie jutro na karty pod m1 pisze sie ktos?