Solidna firma, dosłali brakujące stopery do dywaników :)
Printable View
Solidna firma, dosłali brakujące stopery do dywaników :)
Witam, u mnie chyba problem innego rodzaju. Zamówiłem do Giulietty, a dostałem...Nie wiem do czego. Tu nie mogę wstawić zdjęć, wyślę na maila pisanego w sprawie reklamacji.
Pozdrawiam.
Czy mógłby ktoś zrobić zdjęcie dywanika welurowego bagażnika w AR159SW (nie wiem jak były zdejmowane wymiary), ale po liftingu w głębi bagażnika na obu bokach brakuje po około 4cm.
Karamba , to jak dostałeś stopery to może będą nie długo i nowe dywaniki :)
Maroz , mogę zrobić zdjęcie bagażnika ale przed fl ,
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Ok podejrzewam, że pomiary robili do wersji przedliftowej bo u mnie w poliftowej jest spora szpara na ok 4cm na stronę. Gdyby wychodził przynajmniej za krawędź podnoszonej płyty podłogi, aż tak by nie raziło. Zwłaszcza, że w pozostałych miejscach dolega na wcisk.
Wiem, że nie zamawiane z forum, ale z tej samej firmy autodywaniki. Dlatego pytam o dopasowanie kolegów, którzy takie zakupili w ramach forum.
To dywanik z przed fl , mam taki kształt i pasuje idealnie
Mam głupie pytanie, z góry przepraszam. Złożyłem zamówienia na dywaniki ale nie wydrukowałem przelewu z numerem konta. Jak mogę teraz znaleźć tą informację. Z góry dzięki za pomoc.
Bodajże parę stron do tyłu ktoś dodał fotkę z danymi do przelewu.. Nie chcę mi się szukać, przeskocz parę stron do tyłu i będziesz miał.
Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka
Ja wstawiłem , ale chyba już usunięte , a na pw coś nie mogłem Ci wysłać , może na maila ?
witam wypełniłem ankietę przelałem pieniądze wczoraj dlaczego nie pojawiłem się na liście?
Dzięki.
Ponieważ nie potrafię znaleźć tych danych (numer przelewu) złożyłem jeszcze jedno zamówienie, trzecie, na dywaniki do 159 przód. Proszę o anulowanie tego zamówienia. Pozostałem dwa (159 komplet plus bagażnik) i 146 (komplet) są aktualne i za nie płacę.
Przepraszam za zamieszanie. Dzięki.
Witam w opisie zapisów jest AR164 a w formularzu zamówienia nie ma dostępnego modelu 164 więc co wybrać?
Juz nie mam do nich siły :) dostałem poprawione dywaniki, napisy zeczywiście wygladaja duzo lepiej niz poprzednio z jednym malym aleeeee. Czy te dywaniki wyglądaja na klubowe jakie zamawialismy ?? sami oceńcie.
Załącznik 225490
Co to za czcionka? Chyba coś nie bardzo..
Poprostu kolega Whiplash dostał dywaniki ze wzorem, z jakim producent "na codzień" sprzedaje do tego modelu
Coś chłopaki dużo się motają
Jak by ktoś chciał się pozbyć przednich dywaników do 159 tych niewyraznych to z chęcią kupie:)
Napisane na Commodore C64..;)
U mnie narazie cisza.. :/
Jaki jest średni czas realizacji od statusu "wysłane na produkcje"? Aha.. Mam dwa zamówienia.. Jedno zapłacone. Proszę o anulowanie z listy tego pierwszego.
A jak poprawione dywaniki? Na razie cisza.
Niestety narazie cisza.. Żadna paczka nie doszła.
Ja już dostałem poprawione
Ja zawsze wiatr w oczy :/
Zastanawiałem nad tymi dywanikami ale ilość dramatów z nimi związana mnie skutecznie odstraszyla xD
Nie rozumiem czego się tu obiawiać. Część dywaników z pierwszej serii w tym roku była zrobiona ze złego szablonu. Kolejne idą już z poprawnego. Z drugiej strony dzięki temu dostałem dwa komplety dywaników w cenie jednego, także będę mógł te gorsze dywaniki wykorzystać zimą :D
zima wkladam stare a latem nowe
Moje dywaniki super dopasowane ale napisy po roku zaczynają schodzić. :/
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Orientuje się ktoś czy jest możliwość zamówienia dywaników z samym napisem "Alfa Romeo"? Pozdrawiam.
Mi po 3 tygodniach użytkowania napisy zaczęły schodzić na prawym dywaniku...Dzisiaj po umyciu,napisu już prawie wcale nie ma został sam klej...Szkoda bo myslałem że wersja premium wytrzyma dłużej...Załącznik 226938