Teraz odpadam, najwcześniej dla mnie to 16 listopada.
Printable View
Teraz odpadam, najwcześniej dla mnie to 16 listopada.
Mogę polecić tego tapicera: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=6516987 Obszywałem u niego już 2 kierownice, jedna użytkowana przez 4 lata i potwierdziło się solidne wykonanie :) Jeśli mnie pamięć nie myli, to zakład w Poznaniu mieści się na ul. Wzlotowej.
Jakiś spot w ten weekend ?
Ja mogę się pojawić
Ja raczej nie dam rady w tym tygodniu, inny spot zaplanowany. :P
Raczej w sobotę, ale się całość organizuje jeszcze.
Musze zobaczyc o ktorej co i jak bo w tym tygodniu spocik o 14 odpada
KHOT, jakiś inny ciekawy spot się szykuje? Ja mam wolny weekend, od godziny 13 w sobotę. Chętnie się ustawię.
Ja również jestem chętny na sobotę, ale myślę, że trzeba pomyśleć nad miejscem bo zimno się zrobiło.
Pozdrawiam
wpadnę, jeśli wyzdrowieję. ale raczej nie w plener...
No dokładnie, stanie na dworze o tej porze roku do najprzyjemniejszych nie należy. proponuję King Krossa lub Galerię Maltę. Zawsze będzie można na jakąś kawę skoczyć.
Italiano Squadre robi spota jak zawsze o 18stej w sobote w Galerii Pestka tam parking jest ogrzewany.
Do pestki w sumie mogę podjechać
no to moze faktycznie spocimy sie z druga ekipa?
no to jak co o 18stej w Pestce parking podziemny przy myjni
Nie wiem, gdzie tam myjnia, ale znajdę. O 18 się zjawię. Mattom, do pestki, to Ty masz kawał drogi, co?;)
a skąd jedziesz ? to jakoś można się zgadać na drodze
noo w kapciach przyjdę :haha:
W sumie bywam tam często a tej myjni też nie kojarze :D
rychu,chcesz sie zmierzyc na drodze?;p albo ze strony strzeszyna,albo rataj. Raczej strzeszyn. Jest jeszze trzecia opcja-bede przed spotem uskutecznial crusing po miescie;)
Że niby ustawka? ja bede jechał od rataj :-)
Rychu, można sprawdzić różnicę między 115 a 140KM:) Jadę jednak od strzeszyna. Będę chwilę po 18 na miejscu. Do zobaczenia!
No to ja też mniej wiecej kilka minut po 18 będe jak się Q3 w Brazylii skończy :)
Siemanko :D będzie ktoś dzisiaj w pestce od 19 ?
No wlasnie sie zastanawiam a Ty jestes?
Będę na pewno:)