Chyba ktoś miał nie czyste myśli:girl_wacko:
Printable View
Spodziewałem się takiej "oceny sytuacji":P
Oj tam oj tam, to ja zaproponuje zmiane spota na blue city i wyjscie grupowe na gokarty :) http://grandprix.com.pl/cennik/
Od pon do piatku do 15 tylko 25zl a to cholernie malo tylko pewnie malo kto by wtedy mogl, wiec moze zobaczmy kto bedzie zainteresowany- ile osob i na kiedy- wtedy zadzwonie i pogadam o jakiejs znizce :)
I tak tak Stanley wiemy ze Ty sie piszesz w ciemno ;p
Oho.. to sie popisalem xD
Ale Krusz to nie mozna pytac. To trzeba zgarnac za bety , kuksańca dać na rozped :) Bo 30zl kazdy da rade odlozyc ;)
MI wlasnie tak od paru dni chodza po glowie, dzis kupilem: http://gruper.pl/x.php/1,15817/Warsz...-8-minut-.html
Jeszcze tam nie bylem wiec sie okaze jak jest. w RCW bylem fajnie jest, w blue pracuje wiec pewnie niebawem sie tam przejade.
Ja generalnie na go karty to zawsze i wszędzie o ile mam czas :D
Jak dla mnie Blue City to dobra porpozycja..
Widzę, że idea gokartów powoli rusza:)
Pora też otworzyć poniedziałkową listę na czwartkowy spot;)
Obecny :)
No i juz bestie temat zmieniaja;p
Jestem i ja we czwartek:):):)
Strach oblecial czy co ? Nawet sie nie wypowiedza :)
Droga Jolu bo to trzeba byc konkretnym, kady moze napsiac, za przeciw bo wczesniej trzeba zrobci takei ustalenia ;)
Jestem jak najbardziej za spotkniem na torze ale zdecydowanie przeciw zmianow w czwartowych spotkaniach...
...Jola, jaka demokracja???:)LOL
jak najbardziej:)
Ja bede, ale pewine znowu niealfa, bo trzeba posprzatac po sk...
Mysle ze z gokartami trzeba zrobic tak - ustalamy ze X jedziemy.na tor, zbieramy sie w KENie i robimy przejazd przez wawe :D
Nie wiem czy będę bo jestem przeziębiony, poza tym jeśli się pojawię to bez Alfy...
Michał, jak coś to wracając możesz się ze mną zabrać :)
Nie wiem skąd jedziesz..
Z powrotem się chętnie Eryk z Tobą zabiorę, a co do Alfy to jedzie na dopieszczanie tzn. trzeba kawałek progu polakierować, wymienić poduszkę pod skrzynią biegów, odświeżyć felgi, odpryski zapunktować itd. :-p
Michał, to mi ulżyło, że nic poważnego:)
Póki mam Bellę to przyjadę, a co..ale w następny czwartek.
Być może i ja bede po ponad rocznej przerwie
Super Kolego:) z tym, że my akutat spotykamy się na KEN-ie od listopada 2011;)
świetny awatar masz:) prawie jak Funky Koval:):)
no i widzę, że sąsiad z WPI;)
Ja niestety na 85% nie będę obecny fizycznie ;(
Spiritus zawsze :P
A ja jak pisałem znowu nie-alfą, ale na 80% będe, niestety nie 100%...
A przygarniecie Alfaholica z Dolnego śląska :>?? Jestem do jutra akurat na szkoleniu w Warszawie i ze szkolenie mam do słownie rzut beretem do was. Co prawda od 17 do 19 musiałbym jakiś czas gdzieś przekiblować no ale to najmniejszy problem. Mój GPS podaje ze to raptem 2km od miejsca w którym nocuję. Moze przy okazji mi ktos podpowie jak ominać te remonty i nie jechać przez Rawę i Tomaszów :)
Apropo, napisałem do pewnego właściciela Alfy z 1983 (GTV) :) I może u nas zagości...
uuuuu, super by było, auto prawie w moim wieku:):):)