Bo to była pucharówka z 2.0 ts pod maską. Niestety kolega nie z forum.
Printable View
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156stki ZSZ widzianej dzisiaj po 16nastej na obwodnicy Szczecinka, ujawnij się kolego :D
darojaro na mickiewicza ok 10, ale byl tak zapatrzony na droge ze nawet mnie nei zauwazyl :)
i czerwona brera ok 20 na arkonskiej.
To odmacham ci teraz darema89 :ciao: haha Nie widziałem cię
Pozdrowienia dla kolegi ze srebnej-grafitowej AR166 na tablicach ZGR. Mijaliśmy sie dzisiaj koło 15-stej na zjezdzie z obwodnicy Starego Czarnowa.Wymiana światełkami była:)Ledwo zdążyłem;)
yeye ustrzelony dzisiaj na 5 lipca. Pozdro
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ustrzelona dzisiaj...
Miło po 3? latach zobaczyć swoją byłą niunię :)
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=129771&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=129772&stc=1
Pozdrowienia dla białej 156 z Sieradza, widziana dziś w Pabianicach :)
Witaj Andrzeju.
Ja też z sentymentem spojrzałem na zdjęcie Twojej byłej srebrnej strzały :)
czy ta obok to Twój nowy nabytek? Nie chwaliłeś się :)
Nie dziwie sie :) w koncu wiozla Cie/Was do oltarza :)
Tak ta obok to nowy nabytek :) Cabrio bylo piekne i super w lecie...niestety za malo u nas lata...
Mam nadzieje ze jeszcze kiedys wroci cab jako drugie trzecie auto :)
dareme widac Cie z daleka :) Gdzie tak dzwiczki zalatwiles? :(
Na parkingu przez jeb* sasiada :(
darojaro widziany, klakson dał radę ;)
pozdro
Pozdrawiam kolegę, klaksonik był :cool:. Nie mogłem się zatrzymać-żona czekała :P
Pozdrawiam kolegę, z którym już drugi raz meble z ikei dźwigałem ;-) Kolega nic się nie przyznał, że jeździ alfą ;> pora się ujawnić ;P
Czyja srebrna 166 parkuje na Hożej?
Pozdrawiam kolegę Pasqd,a w którego oryginalnej bluzie chodzi jego mama :D zamiast on.
nie wiem komu machałem dzisiaj w Kijewie, ale pozdrawiam kierownika 166 :)
Rzelich, mi machałeś :D
Pozdrawiam kolegę w AR 156 z taką też rejestracją :)
Przebyliśmy wspólną podróż od Walecznych aż do pl. Żołnierza :)
Wystukane panewką z miski dwulitrowego TS'a
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 159 z blaszkami ZMY... spotykanego w okolicy Dunskiej/Chopina.
Tak się składa, że mieszkam niedaleko.
A ja w sobotę widziałem takie cudo- chyba właściciel się weselił na ogródkach działkowych na Przyj. Żołnierza w Szczeciniehttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=134611&stc=1:P
Co to za Volkswagen? ;)
Wysłane z tabliczki czekolady
To driftowóz jest:D czyli auto Łukasza (drift-r).
Pozdrawiam Dareme89 dzisiaj ulica Mickiewicza koło 10 z rańca, klakson był :cool:
Wiem az myslalem ze komus blokuje pas :D ale w oddali widzialem oddalajacy sie piekny tylek Twojej alfy :)
Krwisto czerwona 159 na ZGY przylukana w Resku przy tanich fajach, niestety brak ramek :(
Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka
Czyja srebrna 166 na rej PO i klubowych ramkaxch parkuje przy "nowym" bloku na Hozej?? :)
dokładnie to byłem ja
Może to było PZL??
Dziś (21-06-2014) przy Arkonce widziana 156 z czarnym logo z przodu i z klubowymi ramkami. Przechodziłem kilka razy ale właściciela nie było. Tablice ZMYślone :)
Na Pomorzanach widziałem kilka razy ciemną 156 (chyba TI) niestety na ramkach komisu :) ktoś kojarzy?
Dzisiaj w Łobzie w ciągu 5 minut widziałem czerwona 156 TS sedan,147 ciemny granat,156 sedan czarna z płetwą i moja ;)
Wysypało Alfinek.
Czyje 159 zawitalo do mnie na Garden House ma WSE??