Ja również dziękuje za spot i Panu fotografowi za zdjęcia:-)
Printable View
Ja również dziękuje za spot i Panu fotografowi za zdjęcia:-)
Pakiet zdjęć konkretny. Dzięki i pozdrawiam :cool:
również dzięki, zdjęcia jak zwykle super:) dorzucę jeszcze muzykę przewodnią spota hehe, teledysk wymiata http://www.youtube.com/watch?v=KaOEVHQoHzM
Fotki super! Hyundai wymiata!
Wiem wiem, żartowaliśmy sobie wiedziałem że się nie obrazisz:-)
No Rosso Koreano daje moc. :)
Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
Gratuluję udanego spotu i ciekawych fotek,może następnym razem uda mi się trafić na następny spocik.
Pobrałem sobie zdjecia z tego spotu. Fajne furki a zwłaszcza 159 w jasnej skórce :P
Szkoda że nie dałem rady podjechać.
A skoro już tu pisze to chciałem pozdrowić kierowce czarnej 156 widzianej dziś przed południem na moście Heleńskim ;)
A co srebrba była brudna, albo inne brzydkie, czy może hyundai.....:-)
srebrna bardzo brudna.Hyundai jeno odrobinke:D
hyundai wymiata :D A brudu na srebrnej nawet nie zauważyłem. Gdybym wpadł moją 147 to byłby wstyd na całej linii. Po drodze musiał bym się zatrzymać na Olmie :)
nie smiejemy sie.Daj spokoj
No dokładnie nie smiejemy sie:| A taki kolega w jasnej skóże (bordowej /chyba/) zrobi "niewielkiego" moda którego nie widać i.......:-)
Co taka cisza???Laska alfa dojechala, dlaczego się nie chwalisz, masz prawie nową belle;-)
Ja w piątek ostro poszalałem. Wymieniłem tarcze, klocki, olej, wszystkie filtry i zimówki zarzuciłem. Teraz tylko jeździć :)
Bogatemu wszystko wolno:-D
Jakbym wiedział że tak się będziecie czepiać tego hyundaia to bym na ten spot nie przyjechał! :)
Mam do sprzedania zimówki Dunlop grandtrek sj6 265/70 r15 mają przejechane nie więcej niż 2 tysiące km. Nowe kosztują 590zł ja oddam za 400zł. Może macie kogoś znajomego kto ma terenówke i potrzebuje zimówek.
Ema ema dlugo mnei nie bylo bo mialem konczenie pisania pracy nauke a potem obrone i juz jestem na szczescie po wszystkiemu ale ulga:) Zapraszam do obejrzenia mojego nowego filmiku AR 147 w dziale nasze pojazdy;) Piekne dwie 159 na spocie;)
szukam goscia w N S albo okolicach ktory wyproszkuje felgi i wymaluje ???:)
http://www.old-car.pl/ kolega tam zostawiał swoje felgi i był zadowolony z efektów:)
Jest gosc w Łabowej co tez dobrze robi takie sprawy. Mozesz sobie zadzwonic do tej firmy co ci podał Pawel_NS i do tego chodoka i zpytac kto ci taniej zrobi. Jak mi robil pare razy felgi to max wzial 200 zl za komplet z malowaniem proszkowym ale felgi to byla jedna rdza ale zrobil ladnie. Numer ci wyslalem na PW Jak ktos bedzi epotrzebował to pisac
Paweł koniec swiata sie zbliza aa Ty z polowy mszy wychodzisz.. ;p i ludzi nie widzisz ;p ha ha !!
no z połowy bo druga połowa to błogosławieństwo:-)
aa bo w kosciele nie wypadaa ;p jak by to bylo gdzies w Galerii to bym sie darl, jak ostatnio za Grzeskiem, caly parking przelecialem i krzyczalem ;p
Siema. Jak by kto potrzebowal moge pozyczyc blokad rozrzadu do silnika 1,6 16V TS. Robilem sobie sam ostatnio rozrzad nie mialem od kogo pozyczyc wiec kupilem. Jesli ktos by mial tez problemy przy wuymianie to moge udzielic informacji:)
Witam wszystkich.
Wiecie może gdzie w saczu jest jakiś dobry lakiernik? Potrzebuje zrobić kilka zaprawek a nie wiem gdzie najlepiej dobiorą kolor.
Gdyby miał juz ktoś jakieś doświadczenia z lakierniami na terenie NS lub okolic to bardzo bym prosił o podzielenie się nimi.
Pozdrawiam. :)
Witaj. Ja jestem lakiernikiem. Z doswiadczenia zauwazylem ze wszyscy dobieral akolor jak im sie chce. Jak nic nei powiesz to ci gdziekolwiek dobiora byle jak. Jak im pogrozisz i powiesz ze ich zaj... jak zle dobiora lakier bo np masz auto drogie i w idealnym stanie to si epowinni postarac. Najdrozsze lakiery i teporetycznie najlepsze Standox maja w Starym sączu na hurtowni chemicznej. Dobry lakier RM maja na Kunegundy. Ale tez są sklepy na Wegierskiej Autocolor, na Jana Pawła Lechler. Jesli bedziesz mial problemy pisz:)
Panowie zagłosujcie na synka mojej siostry w konkursie na najsłodszego dzieciaka bo mi już parę dni głowe zawraca. Z góry dzięki.
http://nowysacz.naszemiasto.pl/artyk...fb5204710bb223
poszedł głos:) tor hot wheels do wygrania, nieźle:) sam bym pośmigał heh
zaglosowalem:D
glos oddany, nawet 5 razy !! heh :)