No co Ty, przecież prąd jest z gniazdka. O co Ci chodzi?
Printable View
No co Ty, przecież prąd jest z gniazdka. O co Ci chodzi?
zuczek, czego nie rozumiesz? Nic sie nie da. Wszystko się skończyło. Już nic wiecej nie będzie. Mieszkam w nowo budującej się dzielnicy, osiedla wyrastają jak grzyby po deszczu. Oni jeszcze nie wiedzą, że nie ma dla nich prądu. Bo się nie da. Przespustowość się skończyła, i wiecej, juz nigdy nie będzie. Przepowiednia błogosławionego konowicza sie spełniła - nie bedzie niczego. Bo się nie da.
Kilka ładowarek na największych osiedlach w Płock traktujcie jako sukces - naprawdę, to jest dla Was sukces?
A to rozumiem że na każdym osiedlu w PL są ładowarki i bez problemu można ładować. Dopiero jak pół osiedla będzie miało elektryki wtedy zadziała wasze prawo popytu i podaży i znajdą się inwestorzy aby dołożyć ładowarek. Sielanka normalnie.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Ciekawa teoria :)
Zatem obserwując grupę kierowców EV, sami właściciele EV są również ich przeciwnikami :)
Oczywiście problemu z ładowarkami nie ma, chyba, że mieszkasz w takim małym mieście jak Gdynia, to z Oksywia będziesz musiał jechać na drugi koniec sąsiedniej dzielnicy zostawić samochód na noc, bo tam już ładowarki są, ale Orlen ładuje z zastraszającą mocą 7kW :)
Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka