Pozdro dla właściciela srebrnej 156 SW na blachach chyba DSR (oczywiście z rameczkami), zaparkowanej na Piastowskiej we Wrocku :)
Printable View
Pozdro dla właściciela srebrnej 156 SW na blachach chyba DSR (oczywiście z rameczkami), zaparkowanej na Piastowskiej we Wrocku :)
Pafka Ty po Wrocku posuwasz? chyba Ciebie widziałem:) a czerwoną Brercią posuwa jeszcze we Wrocku jakaś laseczka.
Na pewno nie mnie widziałeś, bo od 2 października już nie posuwam Brerką - po niej zostały mi już tylko piękne wspomnienia...
Przynajmniej jedna. Prawdopodobnie mówisz o czerwonej Brerze z KS na końcu rejestracji. Widuję co jakiś czas tę kobietę w tej Brerze już od blisko trzech lat, także wygląda na to, że i jej ta Alfa świetnie się spisuje :)
A co do czerwonych Brer we Wrocku...
Kiedyś zapisywałem sobie każdą którą zobaczyłem - łącznie z numerami rejestracyjnymi. Razem z moją, naliczyłem 8 różnych czerwonych Brer na wrocławskich blachach, a prawdopodobnie jeszcze nie wszystkie widziałem, hehe.
Piekna 155 widziana wczoraj na Syrokomli. Posiadala ramki. Jakis czas temu widzialem ja na sprzedaz chyba gdzies na zakrzowie. A Pani z czerwonej Brery nie wie o co kaman, juz pare razy do niej mrugalem i lipa ..
Pozdrawiamy Panią zza kierownicy srebrnej 166 DZL widzianej tuż za rondem w Legnicy (w stronę centrum), która musiała powalczyć z matizem który wbił Jej się przed wiaduktem :( gratulacje refleksu ! :) Kierownika 159 widzianej tuż obok, w tymże miejscu też pozdrawiamy :)
@Filip29 to Twoj Alfons stał na "dzielni" w poniedziałek DL78***?
Pozdrawiam kierownika z białej GT na placu Powstańców Warszawy :)
Widziana dzisiaj bardzo ładna czerwona GTV "oramkowana" na czerwonych (próbne?) tablicach. Obok McDonalds'a w Legnicy
Jakąś godzinę temu widziana 156 'WŁOCHATEGO'007 ;) -> DZA93SM
Pozdro ! :)