kupiona rozpórka na tył i strumienica :P
Printable View
kupiona rozpórka na tył i strumienica :P
Bella dostała nową przepływke. a niech wie czym oddycha:-)
Umyta i zakupiona końcówka wydechu.
No tym razem zabrała jej się kumulacja Dostała nowy rozrząd , wyczyszczony EGR razem z kolektorem ssącym , nowy olej Castrol Edge 5w40 oraz nowa końcówka wydechu FULL WYPAS ...powinna być zadowolona....
Alfa dostała sterowanie z pilota.
MP4 podłączone pod ICS'a .. pięknie gra :) i zmieniarka poszła w odstawkę :D
Odszczurzyłem z natłuszczaniem skór włącznie, usunąłem klej z folii po przyciemnianych szybach i wymieniłem pozycję lewą przednią (niechaj inżynierowi który to zaprojektował disco polo na pogrzebie rozbrzmiewa)
Była myjka :-). Zakupiony olej millers xfs 5w40, filtr oleju mann i filtr powietrza - jak tylko dotrze od razu wymiana
lecho sequel od sekwencji zrobił wypad z baru :) jego miejsce zajął stag 300-6 plus wraz z wiązka , do tego ład pod maska :)
a ja dzisiaj skończyłem wymieniać tylne zawieszenie! Koledzy, zrobiłem Bellą prawie 70 tyś. km i nie dotykałem zawieszenia. Coś z tyłu pukało więc wymieniałem co się da. Jak wymieniłem wszystko - pukało dalej. Przez przypadek zauważyłem że mi się wzmacniacz poluzował to on pukał!!! He he. I niech nikt mi nie mówi że zawieszenie w Belli jest do bani. Jak się dba to funkcjonuje jak złoto!