Fajnie zobaczyć w akcji ale wydech beznadziejny. Jak Polonez z dziurawym tłumikiem. Muszą iść do LukaMazura na korki.
Printable View
Porównując ten dźwięk z Busso (nawet seryjnym 2,5) słabo to brzmi. Wiadomo, że pewnych częstotliwości nie są w stanie przenieść na takim nagraniu ale spodziewałem się więcej. Może przynajmniej czas dobry wykręcą:)
Rozczarowany jestem... To nie jest ten sam dźwięk co z filmika promo;/ brzmi jakby miał dziurawy kolektor wydechowy, filmik na stacji benzynowej lepiej pokazuje dźwięk i tam słychać to pierdzenie.... Mam nadzieje że wersja ostateczna będzie brzmiała lepiej.
https://www.youtube.com/watch?v=EK5Gl6K_glE
Zauważcie, że tylko 2 z 4 rur są mocno zabrudzone... Mam nadzieję, że tam jest coś na kształt patentu z np Porsche Panamera i można włączać większą przepustowość wydechu z jednocześnie głośniejszą pracą. Poza tym trochę mi to za bardzo brzmi jak R4.
Film na stacji benzynowej jest przed wjazdem na tor, faktycznie dźwięk przypinający bardziej R4 niż V6.
na torze też nie brzmi powalająco a na pewno nie tak jak na promującym filmie... Kurde to powinno brzmieć, nawet nie przypomina dźwięku ferrari czy maserati. Wiem że to tylko v6, ale mimo wszystko ;/
To brzmienie na stacji to jakaś masakra jest....
Brzmi TRAGICZNIE....
Raczej, z 100% pewnością nie jest to diesel.
Raz ze brzmienie, dwa po co w klekocie ceramika?:-D a trzy zmiana biegów jest zbyt wysoko jak na diesla.
Moim zdaniem specjalnie zepsuli dźwięk, nie wierzę że takie coś dopuszczą do produkcji