Pozdrowienia dla właściciela AR147 z rejestracją RZ stojącej pod akademikiem T2 na ulicy Grunwaldzkiej we Wrocławiu. Jak masz ochotę na mini spota to do jutra jestem też w T2.
Printable View
Pozdrowienia dla właściciela AR147 z rejestracją RZ stojącej pod akademikiem T2 na ulicy Grunwaldzkiej we Wrocławiu. Jak masz ochotę na mini spota to do jutra jestem też w T2.
No to ja też:)
Pozdrawiam wszystkie CZTERY Alfy pędzące w stronę Oławy mijane między Siechnicami a Książem Małym we Wrocławiu ok 9:00-9:15 :) Niestety nikt mi nie odmachał;/
Pozdrawiam też dwóch Alfistów z czarnej 159 i srebrnej chyba 147 stojących pod Kerfakiem na Hellera ok 16.
No i pozdrawiam Alfistę parkującego srebrną 147 (?) obok mnie na moim osiedlu czyli na Zielonym Pagórku:)
No i oczywiście pozdrawiam właściciela srebrnej Alfy parkującej dość często na osiedlu:)
Dzięki za wizytówkę i pzodrawiam, dziś otrzymaną na parkingu przy tesco na bielanach wr :D
Zamontowałem ramki mojej mamie w 146, więc możecie machać na drodze Śr.Śląska - Wrocław centrum :D
dziś widziałem 156 pod makiem, zostawiłem karteczkę za szybą ;) fzg?
... i to był główny powód sprzedaży mojej 147FL ... jak na studenta za drogie auto na Wrocław. Ten uderzył drzwiami, ten przytarł jeden zderzak, tamten drugi...
- - - Updated - - -
Widziałem dziś brudną 156SW czarną ... Jechała w stronę centrum na oryginalnych alu 15 cali (tych z 8 otworami) około 17 :)
Wasza ? :D
eh;/ raczej nie bo stoi u mechanika do środy wieczór/czwarku bo coś nam jedno oko zaparowało i ma zajrzeć;/ No chyba że to on się nią gdzieś wybrał a ja nic na ten temat nie wiem:)
No i nasza tak mniej więcej do czwartku będzie czysta bo własnoręcznie ją umyłam i wypastowałam :) Ale dzięki za czujność:D Ja za czasów studiów nie miałam żadnego auta i że tak powiem nie przeszkadzało mi to:) Nadal nie przeszkadza aż tak żebym nie dzieliła się Alfiną z mężem i nie wsiadała w autobus:D A i alu mamy orginalne ale 16 albo 17:)
A ja dziś usłyszałam że Alfy są dla pozerów i snobów:D Uśmiałam się jak nie powiem co bo na snoba mam za mało kasy a na pozera się nie nadaję:)
Bądź co bądź lepsze to niż BMW w posiadaniu panów ABS-ów :)
A i pozdrawiam właściciela AF stojącej dzisiaj pod Media obok Praktikera na rzeszowskich blachach:)