Fakt, ciekawy, ale może na usprawiedliwienie kierowcy, to po prawej stronie jest filar, więc nie zajął 2 miejsc parkingowych. Może po lewej wcześniej stał samochód bardzo blisko?? :P
Printable View
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej AR nr rej SJ..... widzianej dziś na al. Powstańców Śląskich w Krakowie około godz. 12.00. :)
pozdrowienia dla czarnej 159 KPR... widzianej dzisiaj 6:30-6:45 na Igołomskiej na wysokosci przystanku przy bramie 5.Zauwazylem w ostatniej chwili w dodatku slonce paliło po oczach a na dodatek szyba czołowa u mnie to jeden gwiazdozbior(do wymiany:/)
Pozdrowienia dla Pana z granatowej AR156 widzianej dziś ok 14 w Skawinie pod Kebabem :) Zdziwieniu się nie dziwię ;) W końcu nie byłam Alfą a "nogami" :P
ok. 12-13, parking Lidla, os. Piastów, czerwona GT, ramki alfaholików, za kierownicą blondynka :)
Pozdro ale kierownika 156 sedan na rynku w Wieliczce - zatrąbił na mnie ( a szedłem pieszo) i nie skojarzyłęm ocochodzi :) Dopiero potem zobaczyłem ramki...
ja nieprzejeżdżam na czerwonych światłach PANIE MICHALE A MOJE GT NIE JEST CIEMNO SZARE..........
Dodano po 3 minutes:
TO APROPO 1.08.... Pozdrawiam czerwoną Brere machnięte koło północy dwa dni temu jak pakowałem sie po pracy do samochodu na placu nowym... kolege już kiedys zauważyłem, że parkował obok... oraz pozdrowienia dla kierowcy 147 zaparkowałem obok w tesco kapelanka wczoraj koło 13..:]