Również pozdrawiam :)
Printable View
Pozdro dla kierownika ciemnej 156 RZ**** widzianej wczoraj pod Auchan w RZ koło 18
Cześć, dziś w drodze do pracy na DK4 minąłem w Kraczkowej nieopodal zjazdu na Palikówkę piękną czerwoną AR BRERA na przemyskich numerach RPxxxxx. Podczas wyprzedzania mrugnąłem awaryjnymi, ale niestety bez odzewu. Brera jechała spokojnie, a ja się śpieszyłem do pracy, więc nie miałem czasu dokładnie się Belli przyjrzeć. Zauważyłem jedynie w lusterku wstecznym przepalone lewe światło mijania.
Następnie przed rondem na Pobitnie dojechałem i w rezultacie minąłem czerwoną AR156 ze sporym skszydłem na klapie bagażnika i Łańcuckich blachach RLA xxUG - niestety Bella zostawiała 4 ślady... :(
..a później po zjeździe z ronda minąłem srebrną AR156 RZE xxxx, która zjechała na przystanek.
W sumie miło się dzień zaczął :)
Pozdrawiam,
Pelcu-rowniez pozdrawiam:),widzialem cie kilka razy na miescie i w mrowli-ta srebrna sw pod sklepem to moja.
A nie kojarze auta, w mrowli jestem rzadko, jak wioze ojca bmw do mechanika :) Pozdrawiam
A ja pozdrawiam srebrną 147mke stojącą przy langiewicza, srebrną(?) 147mke stojącą przy bohaterów ( chyba 30?) oraz mijaną dzisiaj 166tke po faceliftingu, chyba na wyzwolenia :) dziennie mijam conajmniej 5 alf na ramkach i ciężko spamietać :D
147 przy bohaterów 30 to pewnie ja;) również pozdrawiam:)
Mogłeś podejść i pomóc nosić bo akurat przeprowadzke robilem:D