Kasztelan nic sie nie zmieniło w ostatnim czasie, kupić ci tez, bo zamawiam?
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
Printable View
Kasztelan nic sie nie zmieniło w ostatnim czasie, kupić ci tez, bo zamawiam?
Wysłane za pomocą Poczty Polskiej poleconym priorytetem..
Kaski tak czy siak będą potrzebne, kwestia tylko doprecyzowania czy tylko na próbach czasowych czy też na szkoleniu.
Ligar ma dać znać, ale raczej trzeba się przygotować na to, że w jednym i drugim przypadku będzie trzeba.
SJS raczej idzie w bezpieczeństwo także prędzej zobaczymy szykany niż 180km/h :P tak jak w poprzednim roku
Wiesz, na amatorskich imprezach odgórnie jest narzucone że przejazd iluś tam km nie może trwać krócej niż ileś tam czasu - dlatego szykany, nawrotki itp. - co nie zmienia faktu że się w te szykany człowiek może w dużej prędkości składać, zależy jak traskę chłopaki ustawią. Wiadomo poziom jazdy jaki prezentujecie nie jest poziomem ludzi pojawiających się regularnie na SuperOES'ie ale że już jest to kolejne spotkanie SJS z Wami może Wam popuszczą trochę cugle względem ostatniego razu.
No wiadomo, poziom, przygotowanie aut i nastawienie jest całkiem inne i to wpływa na ustawienie trasy i prędkości na niej.
Ale samo wpuszczenie nas na odcinek leśny już jest oznaką nieco poważniejszego podejścia do sprawy więc również liczymy na trochę szybszą trasę niż na z poprzedniego roku, która była stricte techniczna.
Tak czy siak, to nie SuperOES a zwykły trackday, ma być zabawa i poprawienie umiejętności a nie powrót na lawecie do domu :P
Ja tam wcale nie musze leciec 180 zeby miec frajde z jazdy. Przy 90 w luku tez mozna sie spocic :)
Sent from my iPhone
Ja gdzies wczesniej wrzucilem link (jezeli chodzi o te za 60zl)
Wizualnie i jakosciowo wygladaja ekstra jak na produkt za 60 zl. Pytanie co sie stanie jak pierdykne dynka w asfalt :)
Sent from my iPhone
Wnetrze jest wyscielane miekkim materialem a gabki sa dobrze dobrane. Nic nie uwiera w glowe :)
Sent from my iPhone
Coś takiego.
http://allegro.pl/kask-luis-na-skute...295414705.html
Sam żonie chcę go kupić.
A czy on coś da? Hmmmmm zrób test, załóż kask i uderz powiedzmy ze średnią siłą boczną częścią o ścianę, później zdejmij kask i z tą samą siłą uderz samą głową :D
Wyniki możesz nam tu opisać :D
Kask to kask, niezależnie jaki by był zawsze przy uderzeniu amortyzuje siłę. :D