-
A mnie się wydaje że Alfa Romeo nas jeszcze zaskoczy. Ta grafika z AutoŚwiata za bardzo przypomina mi Mitsubishi Lancera zmiksowanego z BMW. W mojej opinii za mało delikatności, zwiewności i powabu w tym projekcie z okładki żeby to mogła być następczyni 159.
-
Wszystkie pieknie ladnie, ale produkcja w 2013...?! Chyba naprawde poprzedni projekt byl do dupy skoro jeszcze dwa lata kaza sobie czekac - czyzby caly projekt od nowa? ;)
A po cichu liczylem, ze pod koniec tego roku bedzie mozna ja juz kupic...
-
Sergio kazał przerobić praktycznie skończony projekt pod standardy amerykańskie. Czyli będzie kibel.
-
Są jakieś wieści nawiązujące do planu produkcyjnego:
http://translate.google.pl/translate...eproduceerd%2F
Zrozumiałem tylko tyle, że Giulia ma być składana w Detroit :) Czy to źle? Koszty produkcji w Stanach prawdopodobnie będą niższe, a jakość powinna też być lepsza niż na południu Włoch (po tym co się na forum czytało).
-
159 jest składana pod Neapolem i nie słychać narzekania, owszem, w modelach z 2005 i 2006 troszkę było ale pozniej już nic.
Niby czemu Detroit ma być lepsze?? Tuti, wiesz chyba, jako fan motoryzacji, ze własnie największą bolączką wozów amerykańskich jest niestaranny montaż desek rozdzielczych i ogólnie trzeszczące badziewiactwo?
A co do Sergia, zgodze się z moim kumplem, Radziem: Sergio puści pawia pod Amerykę. Będzie kibel. I auto poczeka, podobnie jak Julka, dwa razy dłużej na premierę niż sie wydawało.
-
Niektóre BMW montują w Stanach, a to przecież wzór jakości w tej klasie. Według tego co mi udało się wyczytać to Amerykanie na swoich rynkach montują gorsze plastiki. Nam Polakom też to raczej nie powinno przeszkadząc, ale TVN Turbo robi swoje :)
-
BMW Z4 są montowane tylko w Stanach :)
-
ale chyba nie w Detroit? To upadłe miasto, jak kiedys Neapol:) Ludzie masowo emigrują, pozamykane fabryki, bandytyzm masakryczny.
Biedna Julia.
-
Aj marudzisz jak zwykle :P
Detroit - Jeden z najważniejszych w świecie ośrodków produkcji samochodów. W Detroit znajdują się siedziby trzech koncernów Ford Motor Company (1903), General Motors (1916) i Chrysler (1925).
-
to wiemy ale połowa tych zakładow jest zamknięta, podobnie jak ciężki przemysł. Populacja w Detroit spadła o około 25 procent w ciągu 10 lat! W mieście jest niebezpiecznie, bezrobocie i pustostany rodzą bandytyzm.
Część z tych ludzi będzie składała Julie.