Pozdrawiam Kierownika i pasażerkę czerwonej 147 po FL na skrzyżowaniu Plebiscytowej z Oleską w Opolu przed-około-po 11:30 pomachane,uśmiechnięte/odśmiechnięte
Printable View
Pozdrawiam Kierownika i pasażerkę czerwonej 147 po FL na skrzyżowaniu Plebiscytowej z Oleską w Opolu przed-około-po 11:30 pomachane,uśmiechnięte/odśmiechnięte
Pozdrawiam cały korowód Alf jadących z rańca na rakietową ;)
~Srebrno grafitowa 146
Pozdrawiam bardzo mocno kolegę (Alfa 156, ciemny kolor) który dzisiaj w godzinach 19.20 przy dworcu bodajże we Wrocławiu pomógł mi i poprowadził do rynku :) proszę o pokazanie się na forum, musze wiedzieć komu wisze duże piwko jak się spotkamy na jakimś zlocie :)
Jeszcze raz bardzo dziękuje Jarek :) i zazdroszczę wspaniałego miasta bo zrobił na mnie wrażenie szczególnie pokaz fonntany i zoologiczny ten nasz w Chorzowie się kryje przy waszym :)
Co do koloru to daltonista jestem ciężko mi idzie rozpoznawanie :D
Do następnego i piwo masz jak nic za pomoc :)
Obiecuje odwiedzić nie raz jeszcze to miasto :)
Pozdrowionka dla:
* kolegi w zielonej 145-tce mijanego dzisiaj koło fabryki kabli LEONI (Wierzbice) - u kolegi rączka była, ja niestety nie zdążyłem :((kilka/-naście razy we Wrocławiu się "wygłupiłem" dzisiaj - nikt nie wiedział o co chodzi... :D ... a jak przyszło co do czego, to za późno załapałem :D):)
* kolegi w czerwonej 156-tce DW500KK, który strzelił popisówkę (w okolicach Carrefoura jeśli dobrze pamiętam) :D - przyznać się, kto to :P - - - miałem wpuścić przed siebie, ale trzymałem się za kolegą w citroenie ;)
* właściciela 156-tki z poliftowym wnętrzem i pięknymi fotelikami (2.0 JTS): DOA16643 i napisikiem: Edition Mia Giulia+koniczynka :D (pizzeria Samos)
Wrocław ^ ^
Wojtek - właściciel czarnej 156-tki: DB68631 :P
Jak prawie rok śmigam Alfą to jeszcze nikt mi nie machnął ... przynajmniej nie odnotowałem :D
Od jutra zaczynam akcję mruganie i będę mrugał każdej napotkanej Alfie jaką obczaję. Strzeżcie Się !
byłem dziś w Opolu i we Wro i w Bytomiu... kilka AR'ek mijałem ale nim zdążyłem pomyśleć o tym by pomachać to były już w tylnim lusterku :(
A ja dzisiaj na wszelkie możliwe sposoby (nooooo... może bez trąbienia :D).
Nikt nie odpowiedział :( :P
---------- Post dodany o godzinie 22:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:20 ----------
Aaaaaaaaaaaaaaaa ! ! ! Przypomniało mi się ! ! ! :) Na światłach we Wro stałem za czerwoną GTVką - z tyłu oznaczenie 3.2 V6 - oznaczenie ori, wydeszek też słuszny, więc to chyba nie same znaczki :) - czyja to maSZINA ? :)