-
Pytsm bo jestem teraz na szkoleniu pare km przed Poznaniem i chcialbym to w koncu zrobic. Auto szwankuje mi po odpaleniu na zimnym, dusi sie, strzela itd. Chcialbym sprawdzic wszystkie odbiegajace odczyty i to w koncu naprawic, podejrzewam czujnik walu lub faz rozrzadu.
-
Z której strony Poznania jesteś?
-
Bede jeszcze caly tydzien w Puszczykowie i musialbym podjechac do Poznania. :) Te miasto to 10km w dol od Poznania
-
Z Puszczykowa to możesz podskoczyć do Nagórskich we Wirach :)
-
A jak to u nich wyglada cenowo? Strona super, aso wiec tez fajnie ale obawiam sie, ze po takiej wizycie musialbym jesc trawe zza okna i zagryzac pajakami zza lozka :P
Ps. Odrazu wyjasniam. Jestem mlody a wszystkie rschunki sa na mojej glowie, mam sporo oplat a jeszcze nie mialem pierwszej wyplaty wiec no.. Tak wolalbym na spokojnie :)
[MENTION=33598]wolniacz[/MENTION];
-
[MENTION=53967]astapka[/MENTION];
Proponuje zadzwonić i zapytać się o orientacyjne koszta lub wysłać maila. Sam zawsze przed odstawieniem wysyłam zapytanie o wycene.
Cenowo jest całkiem atrakcyjne, a Pan Piotr Nagórski ma bardzo bogatą wiedzę na temat włoszczyzny :)
-
A czy ktos w okolicach Leszna ma komputer i moglby mi pomoc? :) Slynne leszno z heaven
-
Jakby ktoś potrzebował wyczyszczenia tapicerki, polerowania reflektorów czy odnowienia lakieru - mam dobrego specjalistę w Luboniu pod Poznaniem.
Ceny rewelacyjne, a jakość wykonania powala!
Dziś polerowalem u siebie ksenony... wyglądają jak nowe! Info na PW
-
Nie polecam Nagórskich byłem ostatnio ustawić geometrię ,kierownica jak była krzywo tak jest o innych rzeczach nie będę się rozpisywał szkoda nerwów,więcej tam nie pojadę.Z warsztatów w poznaniu polecam Maruniaka z lemborskiej bardzo uczciwy i dobry mechanik ,szybko jest w stanie zdiagnozować auto i ceny na naprawy bardzo atrakcyjne polecam na pewno będę do niego jeżdził mimo ze jestem z Mosiny
-
Co do Nagórskich to dodam jeszcze że obecnie zaprowadziłem samochód do innego warsztatu na wymianę rozrządu i paru innych rzeczy i się okazało że przednie zawieszenie jest całe do naprawy górne i dolne wahacze więc ja nie wiem jak oni tego nie zauważyli ,jak można geometrie ustawiać na takim zawieszeniu ,nie chodzi nawet o te 150 zł ale o zasady że tak się nie robi.